Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
30 min
4 annosta
Raaka-aineet
500 g paprikoita
3 valkosipulinkynttä
tuoretta basilikaa
Mausteliemi:
2 dl Rajamäen Valkoviinietikkaa
1 dl vettä
4 tl hunajaa
2 rkl oliiviöljyä
4 kokonaista mustapippuria
1 tl merisuolaa
Poista paprikoista kannat ja siemenet. Leikkaa paprikat suurehkoiksi suikaleiksi. Kypsennä suikaleita mikroaaltouunissa tai tavallisessa uunissa niin, että ne juuri ja juuri pehmenevät. Nylje kuori halutessasi. Viipaloi valkosipulin kynnet. Lado paprikasuikaleet tölkkiin kerroksittain valkosipuliviipaleiden ja basilikanlehtien kanssa. Kuumenna mausteliemen aineet ja kaada liemi paprikasuikaleiden päälle. Säilytä jääkaapissa.