Gluteeniton

Laktoositon

Maidoton

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

(Ei arvioita)


30 min

Basilika-paprikat

4 annosta

Raaka-aineet

500 g paprikoita
3 valkosipulinkynttä
tuoretta basilikaa

Mausteliemi:
2 dl Rajamäen Valkoviinietikkaa
1 dl vettä
4 tl hunajaa
2 rkl oliiviöljyä
4 kokonaista mustapippuria
1 tl merisuolaa

Poista paprikoista kannat ja siemenet. Leikkaa paprikat suurehkoiksi suikaleiksi. Kypsennä suikaleita mikroaaltouunissa tai tavallisessa uunissa niin, että ne juuri ja juuri pehmenevät. Nylje kuori halutessasi. Viipaloi valkosipulin kynnet. Lado paprikasuikaleet tölkkiin kerroksittain valkosipuliviipaleiden ja basilikanlehtien kanssa. Kuumenna mausteliemen aineet ja kaada liemi paprikasuikaleiden päälle. Säilytä jääkaapissa.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet