Ainekset
150 g Naudan paistia
1/3 dl Rajamäen Pikkelöintilientä
2/3 dl Vettä
1 rkl Rajamäen Luomu Liquid valkosipulia
2 rkl Rajamäen Luomu Liquid chiliä
Chilirenkaita
Valmistusohje
- Poista lihasta kalvot ja kuivaa pinta talouspaperilla.
- Siivuta liha ohuiksi siivuiksi ja laita siivut suljettavaan purkkiin.
- Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi. Lisää Rajamäen Luomu Liquid Chili ja Valkosipuli pikkelöintiliemeen ja kaada seos lihojen päälle, niin että siivut peittyvät kokonaan nesteeseen. Lisää purkkiin vielä chilirenkaat.
- Sulje kansi ja anna pikkelöityä jääkaapissa. Chili-valkosipulihärkä on valmista nautittavaksi 1 päivän kuluttua.
Säilyvyys viileässä noin 2 viikkoa.
Vinkki: voit valmistaa pikkelöintiliemen myös itse alla olevan ohjeen mukaan.
Ainekset
1 osa Rajamäen Väkiviinaetikkaa
2 osaa sokeria
3 osaa vettä
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja etikka kattilassa. Lisää seokseen sokeri ja sekoita niin kauan, että sokeri sulaa nesteeseen.