1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

(Ei arvioita)


Chili-valkosipulihärkää Rajamäen tapaan

Ainekset

150 g Naudan paistia
1/3 dl Rajamäen Pikkelöintilientä
2/3 dl Vettä
1 rkl Rajamäen Luomu Liquid valkosipulia
2 rkl Rajamäen Luomu Liquid chiliä
Chilirenkaita

Valmistusohje
  1. Poista lihasta kalvot ja kuivaa pinta talouspaperilla.
  2. Siivuta liha ohuiksi siivuiksi ja laita siivut suljettavaan purkkiin.
  3. Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi. Lisää Rajamäen Luomu Liquid Chili ja Valkosipuli pikkelöintiliemeen ja kaada seos lihojen päälle, niin että siivut peittyvät kokonaan nesteeseen. Lisää purkkiin vielä chilirenkaat.
  4. Sulje kansi ja anna pikkelöityä jääkaapissa. Chili-valkosipulihärkä on valmista nautittavaksi 1 päivän kuluttua.
Säilyvyys viileässä noin 2 viikkoa.
Vinkki: voit valmistaa pikkelöintiliemen myös itse alla olevan ohjeen mukaan.

Ainekset
1 osa Rajamäen Väkiviinaetikkaa
2 osaa sokeria
3 osaa vettä

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi ja etikka kattilassa. Lisää seokseen sokeri ja sekoita niin kauan, että sokeri sulaa nesteeseen.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet