Laktoositon

Maidoton

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

Kanatagine

4 annosta

Raaka-aineet

6 broilerin koipireisipalaa
2 rkl oliiviöljyä

Mausteseos:
4 valkosipulinkynttä
1 sipuli
2 tl suolaa
1 tl inkivääriä
1 tl kurkumaa
1 tl kanelia
0,5 tl mustapippuria
1 ruukku tuoretta korianteria
0,5 dl Rajamäen Sitruuna Valkoviinietikkaa

Lisäksi:
3-5 dl kanalientä tai vettä
1 pss/200 g kuivattuja aprikooseja

Couscous:
3 dl couscous-ryynejä
3 dl kylmä vettä
1 dl tuoretta minttua hienonnettuna
1 sitruunan mehu
suolaa ja mustapippuria maun mukaan
2 rkl oliiviöljyä

Sipaise rypsiöljy broilerin koipireisipalojen pintaan. Ruskista palat nopeasti molemmin puolin paistinpannulla ja nosta ne isoon korkeareunaiseen uunivuokaan.

Hienonna valkosipulinkynnet ja sipuli. Hiero sipulien joukkoon kaikki muut mausteseoksen ainekset esim. morttelissa. Levitä maustetahna tasaisesti koipireisipaloille. Kaada vuokaan liemi ja lisää myös puolitetut tai kokonaiset kuivatut aprikoosit. Peitä vuoka foliolla ja kypsennä 180-asteisessa uunissa vähintään yhden tunnin ajan, mieluummin kaksi.

Kaada kylmä vesi couscous-ryynien päälle. Anna ryynien turvota noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon loput ainekset ja tarjoile broilerinkoipien kera.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet