Rajamäen Sitruuna-valkoviinietikka

Italian Piemonten alueen hedelmäisistä viineistä valmistettu ja sitruuna-aromilla maustettu Rajamäen Sitruuna-valkoviinietikka sopii loistavasti korostamaan italialaisen keittiön makuja. Sitruuna-valkoviinietikalla maustat ja marinoit kalat, katkaravut ja broilerin. Sitruunan raikkaus sopii myös salaatteihin, savustetulle kalalle ja kermaviilikastikkeeseen. Hyvän kaadonohjaimen ansiosta annostelu onnistuu vaikka pisaroittain.

TUOTETIEDOT
Ainesosat: Valkoviinietikka, vesi, sitruuna-aromi, hapettumisenestoaine (rikkidioksidi).
Etikkahappopitoisuus 7,1 %

Ravintosisältö / 100g

  • Energiaa 94 kJ / 22 kcal
  • Rasvaa 0,1 g
  • josta tyydyttyneitä 0 g
  • Hiilihydraatteja 0,1 g
    • joista sokereita 0,1 g
  • Proteiinia 0 g
  • Suolaa 0,1 g

Säilytetään huoneenlämmössä suoralta auringonvalolta suojattuna.

Valmistuttaja: Berner Oy, PL22, 00811 Helsinki
Alkuperämaa: Italia

PAKKAUSKOKO: 0,25 l

Viinietikat

Resepti-ideoita