1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

45 min

Keltainen borssikeitto

Kuudelle

1 sipuli
500 g keltajuurta
2 (keltaista) porkkanaa
100 g juuriselleriä
250 g keräkaalia
2 rkl oliiviöljyä
1,2 l kasvislientä
5 maustepippuria
1 tl kuivattua meiramia
2 rkl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
suolaa ja mustapippuria

tarjoiluun smetanaa

Kuori ja hienonna sipuli. Kuori keltajuuret, porkkanat ja juuriselleri, leikkaa ne suikaleiksi. Leikkaa myös kaali suikaleiksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulia muutama minuutti. Lisää loput vihannekset ja kuullota hetki. Kaada kasvisliemi kattilaan, lisää maustepippurit ja meirami. Keitä keittoa miedolla lämmöllä noin puoli tuntia, kunnes vihannekset ovat pehmeitä. Mausta keitto väkiviinaetikalla, suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoile keltaisen borssikeiton kanssa smetanaa.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet