Yrtti-öljydippi
Ainekset:
1 dl oliiviöljyä
3 rkl Rajamäen Valkoviinietikkaa
1 valkosipulinkynsi, hienonnettuna
1 rkl timjamia, hienonnettuna
1 rkl salviaa, hienonnettuna
1 tl rosmariinia, hienonnettuna
½ tl chilihiutaleita
Punainen pesto-öljydippi
Ainekset:
1 dl oliiviöljyä
3 rkl Rajamäen Valkoviinietikkaa
3 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja, hienonnettuna (esim. Saclá)
2 rkl punaista pestoa
Balsamietikka-öljydippi
Ainekset:
1 dl Balsamietikka-oliiviöljyä
1 tl Rajamäen Luomu Liquid Basilika tai 1 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
Työvaiheet
Sekoita kastikkeiden ainekset. Anna maustua hetki ja tarjoa rapean leivän kanssa.