1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

(Ei arvioita)


Korean BBQ wings

2-4 henkilölle

800 g Kanansiipiä
2 rkl Seesamin siemeniä

BBQ-kastike

2 dl Kikkoman Poke-kastiketta
1 rkl Rajamäen Luomu Liquid Inkivääriä
3 rkl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
0,5 dl Seesamöljyä

  1. Marinoi siivet BBQ-kastikkeella (säästä puolet kastikkeesta ruokailuun). Anna marinoitua jääkaapissa 2 tuntia.
  2. Asettele siivet nahkapuoli ylöspäin leivinpaperilla peitetylle paistopellille. Ripottele seesamin siemenet siipien pinnalle
  3. Esilämmitä uuni 200°C. Paista noin 20 min tai kunnes liha irtoaa helposti luusta ja pinta on kauniin ruskea ja karammellisoitunut (saa olla hivenen tummia kohtia).
  4. Kumoa kypsät siivet tarjoiluastiaan ja kaada loppu BBQ-kastike dippikippoon.
  5. Tarjoile esimerkiksi avokadodipin ja kasvispalojen kera.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet