800 g Kanansiipiä
2 rkl Seesamin siemeniä
BBQ-kastike:
2 dl Kikkoman Poke-kastiketta
1 rkl Rajamäen Luomu Liquid Inkivääriä
3 rkl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
0,5 dl Seesamöljyä
- Marinoi siivet BBQ-kastikkeella (säästä puolet kastikkeesta ruokailuun). Anna marinoitua jääkaapissa 2 tuntia.
- Asettele siivet nahkapuoli ylöspäin leivinpaperilla peitetylle paistopellille. Ripottele seesamin siemenet siipien pinnalle
- Esilämmitä uuni 200°C. Paista noin 20 min tai kunnes liha irtoaa helposti luusta ja pinta on kauniin ruskea ja karammellisoitunut (saa olla hivenen tummia kohtia).
- Kumoa kypsät siivet tarjoiluastiaan ja kaada loppu BBQ-kastike dippikippoon.
- Tarjoile esimerkiksi avokadodipin ja kasvispalojen kera.