Herkullinen ja raikas lohi-mango-ceviche
Valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Lohi-mango-ceviche

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

200g lohta
Pehmeä mango
1 appelsiinin puristettu mehu
1/2 greipin mehu
1 limen mehu
2 tl Rajamäen Valkoviinietikkaa
Seesaminsiemeniä
2 kirsikkaa (ei ole pakollinen)
Suolaa
Pippuria

Leikkaa tuore lohi ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa mango lohen vierelle. Sekoita hedelmien mehu ja etikka keskenään. Lado mango ja lohi lautasille ja kaada mehu-etikkaseosta teelusikka kerrallaan lohen päälle. Lisää vielä hivenen suolaa ja pippuria sekä koristele seesaminsiemenin. Puristin vielä kahden kirsikan mehun koristeeksi lohen päälle, mutta se ei ole millään lailla pakollista.  Tarjoile ceviche saman tien, kun se on valmis.

Resepti: Avec Sofie
Sofién blogista huokuu keveys ja naisellisuus. Sofién tukikohdat ovat Helsingissä ja Pariisissa, joissa hän viettää aikaa amerikkalaisen paremman puoliskonsa kanssa. Sofién blogi on täydellinen sekoitus ihania reseptejä, kauniita kuvia ja pariisilaista tunnelmaa.

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt