Rajamäen marinoidut juustonpalat ovat maistuva herkku illanistujaisiin tai lahjaksi
Valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Marinoidut juustopalat

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

300 g kermajuustoa
3 dl oliiviöljyä
1 dl Rajamäen Valkoviinietikkaa
½ appelsiinin kuori
2 laakerinlehteä
2 tähtianista
6 neilikkaa
1 tl sinapinsiemeniä
½ tl chilihiutaleita

Lämpimän mausteiseksi marinoidut juustopalat ovat trendikäs naposteltava esimerkiksi talven juhlakauden herkkuhetkiin. Kermainen juusto sointuu yhteen joulunajan mausteiden kanssa ja saa sopivasti potkua chilistä.

Leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi. Vuole pestyn appelsiinin kuoresta muutama ohut siivu. Laita juustokuutiot, appelsiininkuorisiivut ja mausteet kulhoon. Kaada juustojen ja mausteiden päälle öljy ja valkoviinietikka. Sekoita lusikalla nostellen. Peitä kulho ja nosta jääkaappiin. Anna juuston maustua yön yli.

Tarjoile juusto sellaisenaan tai leivän kanssa. Marinoitu juusto säilyy maukkaimmillaan pari päivää.

Vinkki: Anna herkkulahja! Pakkaa juusto lasipurkkiin ja koristele kauniilla nauhalla.

 

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt