Sitruuna-valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Maukas katkarapusalaatti

Raaka-aineet

200 g pakastekatkarapuja

3 rkl Rajamäen Curry ekstra-neitsytoliiviöljyä

ripaus suolaa

150 g edamamepapuja (pakaste)

200 g riisivermiselliä

1 pieni kurkku

1 kerä rapeaa salaattia

Salaatinkastike:

2 rkl Rajamäen Curry ekstra-neitsytoliiviöljyä

1 rkl Rajamäen Sitruuna-Valkoviinietikkaa

ripaukset suolaa, mustapippuria ja sokeria

2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna

 

Sulata ja valuta katkaravut. Laita ravut kulhoon ja sekoita joukkoon currylla maustettu oliiviöljy. Anna marinoitua tunnin verran. Viimeistele ravut ripauksella suolaa.  Sulata edamamepavut.

Laita riisivermisellit kulhoon. Kiehauta kattilassa vettä ja kaada kuuma vesi vermisellien päälle. Anna riisivermisellien turvota 5-10 minuuttia.  Kuutioi kurkku ja revi salaatti haarukkapaloiksi. Kokoa aineksista salaatti tarjoiluastiaan tai annoskulhoihin niin, että kaikki raaka-aineet ovat omissa sektoreissaan. Vispilöi salaatinkastikkeen ainekset sekaisin ja valuta kastiketta salaatin pinnalle.

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt