1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

Maukas katkarapusalaatti

4 annosta

Raaka-aineet

200 g pakastekatkarapuja
3 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
150 g edamamepapuja (pakaste)
200 g riisivermiselliä
1 pieni kurkku
1 kerä rapeaa salaattia

Salaatinkastike:
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl Rajamäen Sitruuna-Valkoviinietikkaa
ripaukset suolaa, mustapippuria ja sokeria
2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna

Sulata ja valuta katkaravut. Laita ravut kulhoon ja sekoita joukkoon currylla maustettu oliiviöljy. Anna marinoitua tunnin verran. Viimeistele ravut ripauksella suolaa. Sulata edamamepavut.

Laita riisivermisellit kulhoon. Kiehauta kattilassa vettä ja kaada kuuma vesi vermisellien päälle. Anna riisivermisellien turvota 5-10 minuuttia. Kuutioi kurkku ja revi salaatti haarukkapaloiksi. Kokoa aineksista salaatti tarjoiluastiaan tai annoskulhoihin niin, että kaikki raaka-aineet ovat omissa sektoreissaan. Vispilöi salaatinkastikkeen ainekset sekaisin ja valuta kastiketta salaatin pinnalle.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet