4 annosta
Raaka-aineet
200 g pakastekatkarapuja
3 rkl Rajamäen Sitruuna ekstra-neitsytoliiviöljyä
ripaus suolaa
150 g edamamepapuja (pakaste)
200 g riisivermiselliä
1 pieni kurkku
1 kerä rapeaa salaattia
Salaatinkastike:
2 rkl Rajamäen Curry ekstra-neitsytoliiviöljyä
1 rkl Rajamäen Sitruuna-Valkoviinietikkaa
ripaukset suolaa, mustapippuria ja sokeria
2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
Sulata ja valuta katkaravut. Laita ravut kulhoon ja sekoita joukkoon currylla maustettu oliiviöljy. Anna marinoitua tunnin verran. Viimeistele ravut ripauksella suolaa. Sulata edamamepavut.
Laita riisivermisellit kulhoon. Kiehauta kattilassa vettä ja kaada kuuma vesi vermisellien päälle. Anna riisivermisellien turvota 5-10 minuuttia. Kuutioi kurkku ja revi salaatti haarukkapaloiksi. Kokoa aineksista salaatti tarjoiluastiaan tai annoskulhoihin niin, että kaikki raaka-aineet ovat omissa sektoreissaan. Vispilöi salaatinkastikkeen ainekset sekaisin ja valuta kastiketta salaatin pinnalle.