1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

(Ei arvioita)


Omena-valkosipulisilakat

Raaka-aineet

300 g silakkafileitä

Liemi:
1 dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
0,5 dl vettä
2 tl suolaa
Kastike:
2 dl kermaviiliä
3 rkl sokeritonta omenasosetta
1 tl mietoa sinappia
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 rkl hienonnettua tuoretta ruohosipulia
3 rkl hienonnettua tuoretta tilliä
1 tl kuivattua kirveliä
rouhittua mustapippuria
suolaa

Sekoita etikasta, vedestä ja suolasta liemi. Kaada liemi silakkafileiden päälle. Anna fileiden olla liemessä yli yön. Valuta fileet liemestä. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja kaada kastike silakkafileiden päälle. Anna maustua muutama tunti ennen tarjoamista.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet