Sitruuna-valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Perunasalaatti

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

1 kg uusia perunoita (tai pieniä kiinteitä perunoita)
0,5 dl Rajamäen ekstra-neitsytoliiviöljyä
3-4 rkl Rajamäen Sitruuna Valkoviinietikkaa
1 tl suolaa
1 tl sokeria
0,5 tl mustapippuria
1 rkl tuoretta timjamia
nippu kevätsipulia tai sipulin varsia
3 rkl kapriksia
1 ruukku rucolaa

Keitä perunat napakan kypsiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä. Valuta perunat ja anna niiden höyrytä kuiviksi. Pyöräytä perunat halutessasi kuumalla grilliparilalla tai paistinpannulla, jotta ne saavat pintaan hieman väriä. Sekoita isossa kulhossa oliiviöljy, valkoviinietikka, suola, sokeri ja mustapippuri. Kaada kastikkeen joukkoon vielä kuumat perunat ja kääntele perunat kastikkeessa. Hienonna timjami ja kevätsipuli. Lisää ne, kaprikset ja revitty rucola jäähtyneiden perunoiden joukkoon. Anna tekeytyä vartin verran ja tarjoile.

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt