Raaka-aineet
1 kg uusia perunoita (tai pieniä kiinteitä perunoita)
0,5 dl oliiviöljyä
3-4 rkl Rajamäen Sitruuna Valkoviinietikkaa
1 rkl tuoretta hienonnettua tilliä
1 tl Rajamäen Luomu Liquid Basilika
1 tl suolaa (oman maun mukaan)
1 tl sokeria
0,5 tl mustapippuria
nippu kevätsipulia tai sipulin varsia
3 rkl kapriksia
1 ruukku rucolaa
- Keitä perunat napakan kypsiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä. Valuta perunat ja anna niiden höyrytä kuiviksi.
- Pyöräytä perunat halutessasi kuumalla grilliparilalla tai paistinpannulla, jotta ne saavat pintaan hieman väriä.
- Sekoita isossa kulhossa oliiviöljy, valkoviinietikka, Liquid Tilli, suola, sokeri ja mustapippuri. Kaada kastikkeen joukkoon vielä kuumat perunat ja kääntele perunat kastikkeessa.
- Hienonna kevätsipuli ja lisää se, kaprikset ja revitty rucola jäähtyneiden perunoiden joukkoon.
- Anna tekeytyä vartin verran ja tarjoile.