Gluteeniton

Laktoositon

Maidoton

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

1 h

Perunasalaatti

4 annosta

Raaka-aineet

1 kg uusia perunoita (tai pieniä kiinteitä perunoita)
0,5 dl oliiviöljyä
3-4 rkl Rajamäen Sitruuna Valkoviinietikkaa
1 rkl tuoretta hienonnettua tilliä
1 tl Rajamäen Luomu Liquid Basilika
1 tl suolaa (oman maun mukaan)
1 tl sokeria
0,5 tl mustapippuria
nippu kevätsipulia tai sipulin varsia
3 rkl kapriksia
1 ruukku rucolaa

  1. Keitä perunat napakan kypsiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä. Valuta perunat ja anna niiden höyrytä kuiviksi.
  2. Pyöräytä perunat halutessasi kuumalla grilliparilalla tai paistinpannulla, jotta ne saavat pintaan hieman väriä.
  3. Sekoita isossa kulhossa oliiviöljy, valkoviinietikka, Liquid Tilli, suola, sokeri ja mustapippuri. Kaada kastikkeen joukkoon vielä kuumat perunat ja kääntele perunat kastikkeessa.
  4. Hienonna kevätsipuli ja lisää se, kaprikset ja revitty rucola jäähtyneiden perunoiden joukkoon.
  5. Anna tekeytyä vartin verran ja tarjoile.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet