1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

(Ei arvioita)


Pikkelöidyt karhunvatukat

Ainekset

1 dl Karhunvatukoita
0,5 dl Rajamäen Pikkelöintiliemi
0,5 dl Vettä

Valmistusohje

  1. Laita karhunvatukat suljettavaan purkkiin.
  2. Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi keskenään. Kaada liemiseos karhunvatukoiden päälle, niin että karhunvatukat ovat kokonaan nesteen peitossa.
  3. Sulje kansi ja anna pikkelöityä valolta suojassa ja viileässä paikassa (max +10°C). Karhunvatukat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua.
Säilyvyys viileässä noin 3-6 kuukautta.
Vinkki: voit valmistaa pikkelöintiliemen myös itse alla olevan ohjeen mukaan.

Ainekset
1 osa Rajamäen Väkiviinaetikkaa
2 osaa sokeria
3 osaa vettä

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi ja etikka kattilassa. Lisää seokseen sokeri ja sekoita niin kauan, että sokeri sulaa nesteeseen.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet