Ainekset
1 dl Karhunvatukoita
0,5 dl Rajamäen Pikkelöintiliemi
0,5 dl Vettä
Valmistusohje
- Laita karhunvatukat suljettavaan purkkiin.
- Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi keskenään. Kaada liemiseos karhunvatukoiden päälle, niin että karhunvatukat ovat kokonaan nesteen peitossa.
- Sulje kansi ja anna pikkelöityä valolta suojassa ja viileässä paikassa (max +10°C). Karhunvatukat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua.
Säilyvyys viileässä noin 3-6 kuukautta.
Vinkki: voit valmistaa pikkelöintiliemen myös itse alla olevan ohjeen mukaan.
Ainekset
1 osa Rajamäen Väkiviinaetikkaa
2 osaa sokeria
3 osaa vettä
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja etikka kattilassa. Lisää seokseen sokeri ja sekoita niin kauan, että sokeri sulaa nesteeseen.