1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

(Ei arvioita)


Pikkelöidyt puolukat

Ainekset

1 dl Puolukoita
0,5 dl Rajamäen Pikkelöintiliemi
0,5 dl Vesi

Valmistusohje

  1. Laita puolukat suljettavaan purkkiin.
  2. Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi keskenään. Kaada liemiseos puolukoiden päälle, niin että puolukat ovat nesteen peitossa.
  3. Sulje kansi ja anna pikkelöityä valolta suojassa ja viileässä paikassa (max +10°C). Puolukat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua.Säilyvyys viileässä noin 3 kuukautta.
Vinkki: voit valmistaa pikkelöintiliemen myös itse alla olevan ohjeen mukaan.

Ainekset
1 osa Rajamäen Väkiviinaetikkaa
2 osaa sokeria
3 osaa vettä

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi ja etikka kattilassa. Lisää seokseen sokeri ja sekoita niin kauan, että sokeri sulaa nesteeseen.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet