1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

(Ei arvioita)


Pikkelöidyt suppilovahverot

Ainekset

50 g Suppilovahveroita
0,5 dl Rajamäen Pikkelöintilientä
0,5 dl Vettä
0,5 tl Suolaa
1 rkl Rajamäen Luomu Liquid valkosipulia

Valmistusohje

  1. Putsaa suppilovahverot ja laita sienet suljettavaan purkkiin.
  2. Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi keskenään. Lisää sienet ja valkosipuli purkkiin ja kaada liemiseos päälle, niin että tuotteet ovat kokonaan nesteen peitossa.
  3. Sulje kansi ja anna pikkelöityä valolta suojassa ja viileässä paikassa (max +10°C). Seinet ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua.
Säilyvyys viileässä noin 3-6 kuukautta.
Vinkki: voit valmistaa pikkelöintiliemen myös itse alla olevan ohjeen mukaan.

Ainekset
1 osa Rajamäen Väkiviinaetikkaa
2 osaa sokeria
3 osaa vettä

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi ja etikka kattilassa. Lisää seokseen sokeri ja sekoita niin kauan, että sokeri sulaa nesteeseen.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet