1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

(Ei arvioita)


Pikkelöity kukkakaali

Ainekset

1 kpl Kukkakaali
1 dl Hunajaa
2,5 dl Rajamäen Pikkelöintiliemi
2,5 dl Vesi
1 rkl Suola

Valmistusohje

  1. Huuhtele kukkakaali ja irrottele nuput varresta. Pilko varsi nuppujen kokoisiksi paloiksi.
  2. Laita kukkakaalin palat suljettavaan purkkiin.
  3. Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi keskenään. Lisää muut ainekset suljettavaan purkkiin ja kaada liemiseos päälle, niin että kaikki tuotteet ovat nesteen peitossa. Sekoita ainekset keskenään ravistamalla suljettua purkkia kevyesti.
  4. Sulje kansi ja anna pikkelöityä valolta suojassa ja viileässä paikassa (max +10°C). Kukkakaalit ovat valmiita nautittavaksi noin 5 päivän kuluttua.
Säilyy viileässä noin 4 -8 viikkoa.
Vinkki: voit valmistaa pikkelöintiliemen myös itse alla olevan ohjeen mukaan.

Ainekset
1 osa Rajamäen Väkiviinaetikkaa
2 osaa sokeria
3 osaa vettä

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi ja etikka kattilassa. Lisää seokseen sokeri ja sekoita niin kauan, että sokeri sulaa nesteeseen.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet