Ainekset
6 kpl Punasipulia
2,5 dl Rajamäen Pikkelöintilientä
2,5 dl Vettä
1 rkl Suolaa
Valmistusohje
- Pese ja kuori sipulit.
- Leikkaa sipulit haluamaasi muotoon. Huomaa, että mitä paksumpia palat ovat, sitä kauemmin maustuminen kestää. Laita sipulit suljettavaan purkkiin.
- Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi keskenään. Lisää muut ainekset suljettavaan purkkiin ja kaada liemiseos päälle, niin että kaikki tuotteet ovat nesteen peitossa.
- Sulje kansi ja anna pikkelöityä valolta suojassa ja viileässä paikassa (max +10°C). Sipulit ovat valmiita nautittavaksi noin 5 päivän kuluttua.
Säilyvyys viileässä noin 4 -8 viikkoa.
Vinkki: voit valmistaa pikkelöintiliemen myös itse alla olevan ohjeen mukaan.
Ainekset
1 osa Rajamäen Väkiviinaetikkaa
2 osaa sokeria
3 osaa vettä
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja etikka kattilassa. Lisää seokseen sokeri ja sekoita niin kauan, että sokeri sulaa nesteeseen.