Laktoositon

Maidoton

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

(Ei arvioita)


Porsasta hapanimeläkastikkeessa

4 annosta

Raaka-aineet

400 g porsaan ulkofilettä
3 rkl vehnäjauhoa
öljyä uppopaistamiseen

Marinadi:
3/4 dl soijakastiketta, esim. Kikkoman
3/4 dl kuivaa sherryä
0,5 dl ananasmehua
1 tl sambal oelek -maustetta

Kastike:
250 g paprikasuikaleita
150 g purjoa
0,5 dl tomaattiketsuppia
2 rkl Rajamäen Valkoviinietikkaa
1,5 dl tomaattimehua
150 g ananaspaloja
2 rkl fariinisokeria
0,5 dl marinadia

Kuutioi liha. Sekoita marinadin aineet ja kaada marinadi lihakuutioiden päälle. Anna lihojen maustua muutama tunti. Poista lihat marinadista (säästä 0,5 dl marinadia kastikkeeseen). Ripottele lihojen päälle vehnäjauhoa. Kypsennä lihat nopeasti upporasvassa.

Kastike: Suikaloi paprika ja leikkaa purjo renkaiksi. Kuullota paprikasuikaleita ja purjorenkaita öljyssä. Lisää loput aineet ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kypsät lihapalat kastikkeeseen. Tarjoa riisin kanssa.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet