Laktoositon
Maidoton
4 annosta
Raaka-aineet
400 g porsaan ulkofilettä
3 rkl vehnäjauhoa
öljyä uppopaistamiseen
Marinadi:
3/4 dl soijakastiketta, esim. Kikkoman
3/4 dl kuivaa sherryä
0,5 dl ananasmehua
1 tl sambal oelek -maustetta
Kastike:
250 g paprikasuikaleita
150 g purjoa
0,5 dl tomaattiketsuppia
2 rkl Rajamäen Valkoviinietikkaa
1,5 dl tomaattimehua
150 g ananaspaloja
2 rkl fariinisokeria
0,5 dl marinadia
Kuutioi liha. Sekoita marinadin aineet ja kaada marinadi lihakuutioiden päälle. Anna lihojen maustua muutama tunti. Poista lihat marinadista (säästä 0,5 dl marinadia kastikkeeseen). Ripottele lihojen päälle vehnäjauhoa. Kypsennä lihat nopeasti upporasvassa.
Kastike: Suikaloi paprika ja leikkaa purjo renkaiksi. Kuullota paprikasuikaleita ja purjorenkaita öljyssä. Lisää loput aineet ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kypsät lihapalat kastikkeeseen. Tarjoa riisin kanssa.