1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

(Ei arvioita)


15 min

Raakamakkara-lehtikaalipasta

Neljälle

1 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
n. 280 g raakamakkaroita
1 tl chilihiutaleita
1 tl fenkolinsiemeniä
1 rkl Rajamäen Valkoviinietikkaa
2 dl kanalientä
2 dl ruoka- tai kuohukermaa
100 g lehtikaalia
suolaa ja mustapippuria
500 g tuorepastaa
parmesaania

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä pannulla muutama minuutti. Paloittele raakamakkarat joko veitsellä tai kuoresta ulos käsin popsauttelemalla. Lisää ne pannulle yhdessä chilihiutaleiden ja fenkolinsiementen kanssa ja paista, kunnes makkarat ovat kypsiä ja ruskistuneita. Lisää sitten pannulle valkoviinietikka ja anna sen kiehahtaa. Lisää kanaliemi ja keitä muutaman minuutin ajan. Lisää sitten kerma.

Hienonna lehtikaali ja lisää pannulle. Keitä pari minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Säästä hieman keitinvettä ja valuta pasta. Sekoita pasta raakamakkara-lehtikaaliseoksen joukkoon ja lisää tarpeen mukaan pastan keitinvettä.

Tarjoile pasta vastaraastetun parmesaanin kera.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet