Gluteeniton

Laktoositon

Maidoton

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

30 min

Rajamäen graavit tillisilakat

Raaka-aineet

300 g silakkafileitä
1 sipulia
tilliä, ruohosipulia hienonnettuna

Etikkaliemi:
0,4 dl vettä
1 dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
2 tl suolaa

Mausteliemi:
0,5 dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
1,5 dl vettä
5 rkl sokeria
2 rkl Rajamäen ekstra-neitsytoliiviöljyä
2 tl suolaa
1 tl rouhittuja valkopippureita

Sekoita etikkaliemen aineet ja kaada liemi fileiden päälle. Anna kypsyä kylmässä 2-3 tuntia. Kaada liemi pois. Leikkaa silakat annospaloiksi ja sipulit renkaiksi. Lado ainekset tillin ja ruohosipulin kanssa kerroksittain tölkkiin. Sekoita mausteliemen aineet ja kaada kalapalojen päälle. Anna maustua jääkaapissa vuorokauden.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet