Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
10min
0,6 dl 1-2-3 väkiviinaetikkaliemi
1-2-3 Väkiviinaetikkaliemi:
0,1 dl Rajamäen väkiviinaetikkaa
0,2 dl sokeria
0,3 dl vettä
½ tl suolaa
3 dl rypsiöljyä
2 kpl kananmunan keltuaista
1. Valmista 1-2-3 Väkiviinaetikkaliemi. Sekoita ja kiehauta väkiviinaetikka, sokeri ja vesi. Anna jäähtyä ennen käyttöä.
2. Erottele keltuaiset ja laita kaikki raaka-aineet kulhoon.
3. Sekoita sauvasekoittimella täydellä teholla valmiiksi majoneesiksi.
4. Mausta haluamallasi Rajamäen Luomu Liquid -mausteella ja tarjoile.
Vinkki! Varmista, että kaikki raaka-aineet ovat samanlämpöisiä kun aloitat sekoittamisen.