Gluteeniton

Laktoositon

Maidoton

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

(Ei arvioita)


45 min

Raparperichutney

Raaka-aineet

½ kg raparperia
1 dl vettä
1 sipuli
1 chilipalko
1 punainen paprika
½ dl rusinoita
2 dl fariinisokeria
½ dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
½ tl suolaa
½ tl inkivääriä
½ tl currya

Pilko puhdistetut raparperit paksupohjaiseen kattilaan, lisää vesi ja keitä hiljalleen, kunnes raparperi soseutuut. Hienonna sipuli ja chilipalko. Kuutioi paprika pieniksi paloiksi. Lisää ne sekä rusinat, etikka ja kaikki mausteet keitokseen. Jatka keittämistä vielä noin 10 minuuttia. Kaada seos kuumana pieniin tölkkeihin. Sopii liharuokien lisäkkeeksi.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet