Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
1 h
Raaka-aineet
1 chilipalko
2 valkosipulinkynttä
2 tl juustokuminaa
1 sipuli
öljyä kuullottamiseen
vettä tarvittaessa
400 g tomaattimurskaa
1 tl oreganoa
1 tl suolaa
1-2 tl rouhittua mustapippuria
1 dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
Halkaise chili ja poista siitä siemenet. Leikkaa palko pieniksi paloiksi. Hienonna sipulit. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä chilipaloja, hienonnettuja sipuleita ja juustokuminaa. Lisää muut aineet ja vesi tarvittaessa. Keitä hiljalleen kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Voit soseuttaa salsan halutessasi tasaiseksi soseeksi. Purkita ja säilytä kylmässä. Tarjoa esim. tortillojen lisäkkeenä.