1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

(Ei arvioita)


Sushi-inkivääri

Ainekset

200 g Inkivääriä
1 dl Rajamäen Pikkelöintilientä
1 dl Vettä
1 tl Suolaa

Valmistusohje
  1. Kuori inkivääri ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.
  2. Kiehauta inkiväärejä noin 15 min reilussa vedessä.
  3. Valuta kiehautetut inkiväärit siivilässä ja laita inkivääriviipaleet purkkiin.
  4. Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi, vesi ja suola. Kaada seos viipaleiden päälle, niin että ne peittyvät kokonaan nesteeseen.
Anna inkiväärien pikkelöityä viileässä (max 10°C) ja valolta suojassa. Inkiväärit ovat valmiita nautittavaksi noin 5 päivän kuluttua. Säilyvät viileässä noin 4 viikkoa.
Vinkki: voit valmistaa pikkelöintiliemen myös itse alla olevan ohjeen mukaan.

Ainekset
1 osa Rajamäen Väkiviinaetikkaa
2 osaa sokeria
3 osaa vettä

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi ja etikka kattilassa. Lisää seokseen sokeri ja sekoita niin kauan, että sokeri sulaa nesteeseen.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet