Ainekset
200 g Inkivääriä
1 dl Rajamäen Pikkelöintilientä
1 dl Vettä
1 tl Suolaa
Valmistusohje
- Kuori inkivääri ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.
- Kiehauta inkiväärejä noin 15 min reilussa vedessä.
- Valuta kiehautetut inkiväärit siivilässä ja laita inkivääriviipaleet purkkiin.
- Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi, vesi ja suola. Kaada seos viipaleiden päälle, niin että ne peittyvät kokonaan nesteeseen.
Anna inkiväärien pikkelöityä viileässä (max 10°C) ja valolta suojassa. Inkiväärit ovat valmiita nautittavaksi noin 5 päivän kuluttua. Säilyvät viileässä noin 4 viikkoa.
Vinkki: voit valmistaa pikkelöintiliemen myös itse alla olevan ohjeen mukaan.
Ainekset
1 osa Rajamäen Väkiviinaetikkaa
2 osaa sokeria
3 osaa vettä
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja etikka kattilassa. Lisää seokseen sokeri ja sekoita niin kauan, että sokeri sulaa nesteeseen.