Gluteeniton
15 min
Raaka-aineet
1 ruukku lehtisalaattia
6 keskikokoista tomaattia
250 g mozzarella-juustoa
suolaa
mustapippuria
tuoretta basilikaa
Kastike:
1 1/2 rkl Rajamäen Valkoviinietikkaa
1/4 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
1/2 dl oliiviöljyä
1 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Anna kastikkeen maustua kylmässä salaatin valmistumisen ajan. Viipaloi tomaatit ja juusto. Revi salaatti ja tee siitä tarjoiluvadille salaattipeti. Mausta mozzarellaviipaleet ripauksella suolaa ja mustapippuria. Lado cocktailtikkuihin vuorotellen tomaatti- ja mozzarella-viipaleita sekä basilikanlehtiä. Nostele cocktailtikut salaattipedille ja pirskottele päälle kastiketta juuri ennen tarjoilua.