Gluteeniton

Laktoositon

Maidoton

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

(Ei arvioita)


Yrttimarinoitua siikaa

Raaka-aineet

500 g siikaa fileenä

Mausteliemi:
1,5 dl Rajamäen Valkoviinietikkaa
0,5 dl Rajamäen ekstra-neitsytoliiviöljyä
2 tl suolaa
1 tl sokeria tai hunajaa
2 tl rouhittua roseepippuria
1 pieni punasipuli hienonnettuna
1 tl kirveliä
1 tl Rajamäen Luomu Liquid basilikaa tai tuoretta basilikaa

Poista fileistä pystyruodot ja leikkaa fileet vinottain ohuiksi viipaleiksi. Laita viipaleet laakeaan astiaan. Sekoita keskenään viinietikka, öljy ja mausteet. Kaada mausteliemi kalaviipaleiden päälle. Anna kalan marinoitua liemessä muutama tunti. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa. Kala säilyy jääkaapissa muutaman päivän.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet