Kotitekoinen chilikastike ja uppomunaleipä

Chilikastike 200 g punaisia paprikoita 200 g punaisia chilejä 5 valkosipulinkynttä 1 rkl tomaattipyreetä 1 dl Rajamäen väkiviinaetikkaa 1 dl fariinisokeria 1,5 tl suolaa tilkka öljyä 1 tl Rajamäen Liquid Chiliä lisäpotkua kaipaaville Uppomuna 4 huoneenlämpöistä kananmunaa 0,5 dl Rajamäen väkiviinaetikkaa 1 l vettä lisäksi tarvitset kahvikuppeja ja reikäkauhan Lisäksi: 4 paahtoleipää voita persiljaa mustapippuria […]

Lue lisää …

Rajamäen herkkukurkut käyttövalmiilla Säilöntäliemellä

800 g avomaankurkkuja Mausteliemi 4 dl Rajamäen Säilöntälientä (1 plo) 4 dl vettä 3 tl suolaa Pese kurkut huolellisesti ja viipaloi ne. Lado kurkkuviipaleet lasitölkkeihin. Kuumenna mausteliemi kiehuvaksi ja kaada kurkkujen päälle niin, että kurkut peittyvät. Kurkut ovat valmiita syötäväksi parin viikon kuluttua. Säilytyslämpötila alle +10 astetta. Vinkki: Mausteliemen kuumentaminen parantaa säilyvyyttä. Lyhyempiaikaiseen säilöntään, kuten […]

Lue lisää …