Päärynäsalaatti

Raaka-aineet 2-3 tuoretta päärynää 50 g sinihomejuustoa 1 dl paahdettuja hasselpähkinöitä tai pinjansiemeniä nokare voita vihreää salaattia Rajamäen Vaaleaa tai Sitruuna Balsamikastiketta Pese päärynät ja leikkaa ne lohkoiksi. Poista siemenet. Sulata voi kuumalla paistinpannulla ja paista päärynälohkoihin kaunis väri. Revi salaatti haarukkapaloiksi ja laita kulhoon tai vadille. Nostele päälle päärynät. Ripottele päälle sinihomejuustomurut ja hasselpähkinät. […]

Lue lisää …

Grillatut hedelmänyytit

Raaka-aineet 4-5 nektariinia, luumua tai aprikoosia 2 dl marjoja 4 tl ruokokidesokeria 4 tl voita Rajamäen Tummaa Balsamikastiketta (tai Vaaleaa tai Sitruuna Balsamikastiketta) Pese hedelmät ja leikkaa ne lohkoiksi. Jaa lohkot neljälle folioarkille. Lisää mansikoita ja vadelmia hedelmien päälle. Ripottele pinnalle sokeri. Muotoile folio nyytiksi niin, että se jää vielä päältä hieman auki ja lusikoi […]

Lue lisää …

Rajamäen Sitruuna-viinietikkakastike

Rajamäen sitruunan makuinen viinietikkakastike on maustettu luonnollisella sitruuna-aromilla. Italialaisten rakastama raikas sitruuna maustaa vaalean viinietikkakastikkeen uudella tavalla. Yllättävä kahden happoisen maun yhdistelmä toimii loistavasti esim. savukalan, katkarapujen ja vadelmien kanssa. Sitruunanmakuinen kastike korvaa tuoreen sitruunan ja limen maustamisessa. TUOTETIEDOTKäyttövalmis sitruunanmakuinen kastike viinietikasta ja rypälemehusta. Ainesosat: Viinietikkakastike 44 % (valkoviinietikka, rypäletiiviste, vesi), rypäletiiviste, glukoosi-fruktoosisiirappi, muunnettu maissitärkkelys, […]

Lue lisää …