Raaka-aineet 250 g valmiita pikkuporkkanoita vettä suolaa Balsamisiirappi: 2 dl Rajamäen Vaaleaa Balsamietikkaa 4 dl omenamehua 1 tl rakuunaa suolaa Keitä pikkuporkkanoita miedosti suolalla maustetussa vedessä kunnes ne ovat juuri ja juuri kypsiä. Älä keitä liikaa. Mittaa balsamietikka ja omenamehu kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 – 15 minuuttia. Mausta valmis siirappi rakuunalla ja suolalla. […]
Lue lisää …
Rajamäen Vaalea Balsamietikka on valmistettu laadukkaasta italialaisesta valkoviinietikasta ja kokoon keitetystä rypälemehusta, joiden yhdistelmänä syntyy sen hedelmäinen ja makean herkullinen maku. Yhdistä Vaalea Balsamietikka oliiviöljyyn ja mausta sillä raikkaat vihannekset, kalat ja hedelmät. TUOTETIEDOTValmistettu luonnollisella käymismenetelmällä italialaisesta valkoviinistä ja rypälemehutiivisteestä. Ainesosat: viinietikka, rypälemehutiiviste, luontainen aromi, hapettumisenestoaine (rikkidioksidi)Etikkahappopitoisuus 5 %.Säilytys: huoneenlämmössä suoralta auringonvalolta suojattuna. Ravintosisältö / […]
Lue lisää …