Pesto-silakkarullat

Raaka-aineet 300 g silakkafileitä 1/2 tl suolaa 3/4 dl punaista tai vihreää pestokastiketta (esim. Sacla Pesto Rosso tai Sacla Pesto alla Rucola) Mausteliemi: 1 dl Rajamäen Säilöntälientä 2 dl vettä 1 tl suolaa roseepippureita tuoretta basilikaa koristeeksi Mausta silakkafileet suolalla. Levitä fileiden lihapuolelle pestokastiketta ja rullaa fileet. Lado rullat rinnakkain kattilaan. Kiehauta mausteliemen aineet ja […]

Lue lisää …

Rajamäen Säilöntäliemi

Rajamäen Säilöntäliemi (maustettu väkiviinaetikka) valmistetaan sokerista, väkiviina- ja mallasetikasta sekä perinteisistä säilöntämausteista. Tuoksua ja aromia siihen tuovat valmistuksessa käytetyt mausteet. Monikäyttöinen mauste- ja marinointiliemi sopii sellaisenaan sienille, kalalle ja kasviksille. Rajamäen Säilöntäliemellä on Hyvää Suomesta -merkki. TUOTETIEDOTAinesosat: Sokeri (50 % painosta), Rajamäen Väkiviinaetikka, mallasetikka, luontaisen kaltainen aromi (mm. laakerinlehti, sinapinsiemen, valkosipuli, neilikka, mustapippuri, kaneli, tillinsiemen) […]

Lue lisää …

Rajamäen Väkiviinaetikka

Rajamäen Väkiviinaetikka valmistetaan luonnollisella käymismenetelmällä kotimaisesta ohrasta. Yli satavuotias merkkituote yhdistetään useimmiten säilöntään, mutta se on myös monipuolinen maustaja ja monen ruoan herkullisuuden salaisuus. Rajamäen Väkiviinaetikalla on Hyvää Suomesta -merkki. TUOTETIEDOTEtikkahappopitoisuus 10 %Laimennus pöytäetikaksi: 2 osaa etikkaa, 3 osaa vettäLuonnollisella käymismenetelmällä valmistettua väkiviinaetikkaa. Valmistettu lähdevedestä ja viljaviinasta. Säilytys: huoneenlämmössä suoralta auringonvalolta suojattuna. Ravintosisältö / 100g […]

Lue lisää …