Raaka-aineet 300 g silakkafileitä 1/2 tl suolaa 3/4 dl punaista tai vihreää pestokastiketta (esim. Sacla Pesto Rosso tai Sacla Pesto alla Rucola) Mausteliemi: 1 dl Rajamäen Säilöntälientä 2 dl vettä 1 tl suolaa roseepippureita tuoretta basilikaa koristeeksi Mausta silakkafileet suolalla. Levitä fileiden lihapuolelle pestokastiketta ja rullaa fileet. Lado rullat rinnakkain kattilaan. Kiehauta mausteliemen aineet ja […]
Lue lisää …
Rajamäen Säilöntäliemi (maustettu väkiviinaetikka) valmistetaan sokerista, väkiviina- ja mallasetikasta sekä perinteisistä säilöntämausteista. Tuoksua ja aromia siihen tuovat valmistuksessa käytetyt mausteet. Monikäyttöinen mauste- ja marinointiliemi sopii sellaisenaan sienille, kalalle ja kasviksille. Rajamäen Säilöntäliemellä on Hyvää Suomesta -merkki. TUOTETIEDOTAinesosat: Sokeri (50 % painosta), Rajamäen Väkiviinaetikka, mallasetikka, luontaisen kaltainen aromi (mm. laakerinlehti, sinapinsiemen, valkosipuli, neilikka, mustapippuri, kaneli, tillinsiemen) […]
Lue lisää …
Rajamäen Väkiviinaetikka valmistetaan luonnollisella käymismenetelmällä kotimaisesta ohrasta. Yli satavuotias merkkituote yhdistetään useimmiten säilöntään, mutta se on myös monipuolinen maustaja ja monen ruoan herkullisuuden salaisuus. Rajamäen Väkiviinaetikalla on Hyvää Suomesta -merkki. TUOTETIEDOTEtikkahappopitoisuus 10 %Laimennus pöytäetikaksi: 2 osaa etikkaa, 3 osaa vettäLuonnollisella käymismenetelmällä valmistettua väkiviinaetikkaa. Valmistettu lähdevedestä ja viljaviinasta. Säilytys: huoneenlämmössä suoralta auringonvalolta suojattuna. Ravintosisältö / 100g […]
Lue lisää …