Italian mummun kurkut

Raaka-aineet 1 tuorekurkku musta – tai maustepippuria ripaus sokeria ja suolaa tuoretta tai kuivattua minttua Rajamäen Vaaleaa Balsamikastiketta Kuori kurkku ja leikkaa ohuen ohuiksi viipaleiksi (tai tikuiksi). Sekoita kurkkujen joukkoon ripaus suolaa, sokeria ja pippuria sekä minttu. Valuta päälle Rajamäen Vaaleaa Balsamikastiketta ja tarjoile lisäkkeenä rasvaiselle kalalle (esim. lohelle) tai vaalealle […]

Lue lisää …

Hillotut suppilovahverot

Raaka-aineet 500 g suppilovahveroita Mausteliemi: 2 dl Rajamäen Omenaviinietikkaa 1 dl vettä 1 tl suolaa 1 kanelitanko 1 3/4 dl hillo-marmeladisokeria Puhdista sienet ja pilko suuret sienet pienemmiksi. Kuumenna mausteliemen aineet (ei sokeria) ja laita sienet kiehuvaan nesteeseen. Keitä noin 15 minuuttia ja lisää sokeri. Jatka keittämistä vielä 5 minuuttia ja nostele sienet sen jälkeen […]

Lue lisää …