Grillattu naudan entrecote ja kirkas Asia twist -coleslaw

Grillattu naudan entrecote ja kirkas Asia twist -coleslaw 800 g naudan entrecote lihaa 1/2 varhaiskaali 2 kpl porkkana 1 kpl punasipuli 1 valkosipulin kynsi 1/2 dl maapähkinöitä 1 kpl lime 1/2 pnt tuoretta korianteria Ruohosipulia 1/2 dl Rajamäen inkivääri-kurkuma omenaviinietikkaa 1/2 dl Rajamäen ekstra-neitsytoliiviöljyä 2 rkl Pikkelöityjä sinapinsiemeniä Mustapippuria Suolaa Leikkaa entrecote pihveiksi, grillaa tai […]

Lue lisää …

Kurpitsakeitto

1 myskikurpitsa (n. 1,3 kg) 2 sipulia 3 valkosipulinkynttä 2 rkl Rajamäen Ekstra-neitsytoliiviöljyä 7 dl kasvis- tai kanalientä 3 rkl tuorejuustoa tai kauratuorejuustoa 1 ½ rkl Rajamäen Pastöroimatonta Omenaviinietikkaa Virkistävä Inkivääri-kurkuma suolaa ja mustapippuria viimeistelyyn paahdettuja kurpitsansiemeniä ja Rajamäen Tummaa kastiketta ”Aceto Balsamico di Modena IGP” Halkaise myskikurpitsa ja kaavi siemenet pois lusikalla. Leikkaa kurpitsan […]

Lue lisää …

Rajamäen Pastöroimaton Omenaviinietikka Virkistävä Inkivääri-Kurkuma

Kurkumalla ja inkivääriuutteella maustettu pastöroimaton omenaviinietikka. Hellävaraisesti suodatettu, minkä ansiosta siihen jää hyödyllisiä mikrobeja. Pastöroimatonta omenaviinietikkaa voi hyödyntää monipuolisesti ruoanlaitossa ja juomissa.Käytä tavanomaisesti maustamiseen, marinadeihin ja salaatinkastikkeisiin tai sekoita 1-2tl lasilliseen vettä ja nauti aamuisin. TUOTETIEDOTAinesosat: pastöroimaton omenaviinietikka, inkivääriuute, kurkumauute. Hellävaraistesti suodatettu. Etikkahappopitoisuus 6 %.Säilytys: huoneenlämmössä suoralta auringonvalolta suojattuna. Pohjalle saattaa muodostua sakkaa, joka on […]

Lue lisää …