Raaka-aineet 16-24 lampaankyljystä (4-6 kyljystä ruokailijaa kohden) suolaa mustapippuria minttua Tarjoiluun: Rajamäen Tummaa tai Basilika Balsamikastiketta Lisäksi: grillattua kesäkurpitsaa ja munakoisoa Mausta huoneenlämpöiset kyljykset suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla tai hienonnetulla tuoreella mintulla. Grillaa tai paista kyljykset kypsiksi. Tarjoile Rajamäen Balsamikastikkeen kanssa (Tumma tai Basilika). Tarjoile rinnalla grillattua kesäkurpitsaa ja munakoisoa. Huom! Sama resepti toimii naudanlihalle: […]
Tuotekategoria: Tumma kastike
Rajamäen Tumma kastike ”Aceto Balsamico di Modena IGP”
Käyttövalmis Rajamäen Tumma kastike valmistetaan Italiassa aidosta Aceto Balsamico di Modenasta ja kokoon keitetystä rypälemehusta. Syvä ja aromaattinen maku tulee Aceto Balsamico di Modenan kypsästä, hedelmäisestä aromista sekä miellyttävästä makeudesta. Pehmeä kastike sopii erityisesti haudutettuihin ja paahdettuihin liha- ja kasvisruokiin sekä ruokaisampiin salaatteihin ja juustoille. TUOTETIEDOTAinesosat: Rypäletiiviste, Aceto Balsamico di Modena IGP 39 % (viinietikka, […]