Raaka-aineet 200 g naudan ulko- tai sisäfileetä 1 rkl konjakkia suolaa rouhittua mustapippuria parmesan-juustoraastetta Kastike: 1 dl majoneesia ½ rkl Modenan Balsamiviinietikkaa (Aceto Balsamico di Modena del Duca IGP) 1 rkl tomaattipyrettä Sivele puhdistetun fileen pintaan konjakkia, suolaa ja mustapippuria. Laita filee muovipussiin ja pussi pakastimeen noin tunnin ajaksi. Sekoita tällä välin kastike ja levitä kastike […]
Raaka-aine: Liha
Porsasta hapanimeläkastikkeessa
Raaka-aineet 400 g porsaan ulkofilettä 3 rkl vehnäjauhoa öljyä uppopaistamiseen Marinadi: 3/4 dl soijakastiketta, esim. Kikkoman 3/4 dl kuivaa sherryä 0,5 dl ananasmehua 1 tl sambal oelek -maustetta Kastike: 250 g paprikasuikaleita 150 g purjoa 0,5 dl tomaattiketsuppia 2 rkl Rajamäen Valkoviinietikkaa 1,5 dl tomaattimehua 150 g ananaspaloja 2 rkl fariinisokeria 0,5 dl marinadia Kuutioi […]
Karitsan paahtopaistia
Raaka-aineet noin 600g karitsan paahtopaistia tilkka Extra Virgin oliiviöljyä (esim. Lanfranchi) 2 rkl del Duca Modenan Balsamietikkaa 2 oksaa tuoretta rosmariinia 2 valkosipulin kynttä suolaa mustapippuria Sivele karitsan paahtopaistit öljyllä. Paahda pannulla väriä paahtopaistien pintaan. Murskaa morttelissa rosmariini ja valkosipulin kynnet, lisää suola ja pippuri sekä balsamietikka. Hiero mausteseosta paahtopaistien pintaan. Laita paistit muovipussiin tai […]
Grillatut lampaankyljykset
Raaka-aineet 16-24 lampaankyljystä (4-6 kyljystä ruokailijaa kohden) suolaa mustapippuria minttua Tarjoiluun: Rajamäen Tummaa tai Basilika Balsamikastiketta Lisäksi: grillattua kesäkurpitsaa ja munakoisoa Mausta huoneenlämpöiset kyljykset suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla tai hienonnetulla tuoreella mintulla. Grillaa tai paista kyljykset kypsiksi. Tarjoile Rajamäen Balsamikastikkeen kanssa (Tumma tai Basilika). Tarjoile rinnalla grillattua kesäkurpitsaa ja munakoisoa. Huom! Sama resepti toimii naudanlihalle: […]