Raaka-aineet 500 g silakkafileitä Mausteliemi: 4 dl vettä 1 dl Rajamäen Omenaviinietikkaa 1 rkl sokeria ½ rkl suolaa ½ tl rouhittua mustapippuria Kastike: 1 prk kermaviiliä 1 rkl sinappia 1 tl suolaa 1 tl hunajaa 3 – 4 valkosipulinkynttä murskattuna 1 rkl rakuunaa 1 dl persiljaa hienonnettuna 1 tl rouhittua mustapippuria ripaus suolaa Leikkaa silakkafileet […]
Lue lisää …
Raaka-aineet 0,5 dl Rajamäen Hunaja-omenaviinietikkaa 2 rkl sitruunamehua, esim. Limmi 1 dl sitruunaoliiviöljyä, esim. Lanfranchi 1 tl (viher)pippurirouhetta 2 tl suolaa 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna Laita kalat tai kalafilee laakeaan astiaan. Sekoita marinadin ainekset ja kaada kalan päälle. Peitä astia kelmulla ja foliolla. Anna marinoitua 2-4 tuntia. Marinadi riittää n. 1 kg:n […]
Lue lisää …
Raaka-aineet 200 g juuriselleriä 1 omena 4 ananasrengasta (1 pieni purkki) 2 rkl rouhittuja saksanpähkinöitä 10 kpl tummia viinirypäleitä Kastike: ½ prk (laktoositonta) creme fraichea 1 rkl Rajamäen Hunaja-omenaviinietikkaa ¼ tl suolaa Suikaloi selleri ja omena. Keitä sellerisuikaleet kypsiksi vedessä. Leikkaa ananasrenkaat paloiksi. Halkaise viinirypäleet ja poista siemenet. Sekoita salaatti ja ripottele joukkoon vielä rouhittua […]
Lue lisää …
Raaka-aineet 500 g suppilovahveroita Mausteliemi: 2 dl Rajamäen Omenaviinietikkaa 1 dl vettä 1 tl suolaa 1 kanelitanko 1 3/4 dl hillo-marmeladisokeria Puhdista sienet ja pilko suuret sienet pienemmiksi. Kuumenna mausteliemen aineet (ei sokeria) ja laita sienet kiehuvaan nesteeseen. Keitä noin 15 minuuttia ja lisää sokeri. Jatka keittämistä vielä 5 minuuttia ja nostele sienet sen jälkeen […]
Lue lisää …
Rajamäen Hunaja-Omenaviinietikka on erikoisetikka, jossa juokseva kukkaishunaja on yhdistetty raikkaaseen omenaviinietikkaan. Hunaja-Omenaviinietikkaa kannattaa kokeilla itämaisiin ruokiin, broilerin marinointiin ja salaatinkastikkeisiin. Se ei sisällä sulfiitteja eikä rikkidioksidia. TUOTETIEDOTValmistettu luonnollisella käymismenetelmällä hedelmäisestä omenaviinistä ja monikukkahunajasta. Ainesosat: Omenaviinietikka, hunaja (50 % painosta). Etikkahappopitoisuus 5 %.Säilytys: huoneenlämmössä suoralta auringonvalolta suojattuna. Ravintosisältö / 100g Kierrätysohjeet: Lajittele pullo ja suljin […]
Lue lisää …
Kurkumalla ja inkivääriuutteella maustettu pastöroimaton ja hellävaraisesti suodatettu omenaviinietikka. Pastöroimatonta omenaviinietikkaa voi hyödyntää monipuolisesti ruoanlaitossa ja juomissa.Käytä tavanomaisesti maustamiseen, marinadeihin ja salaatinkastikkeisiin tai sekoita 1-2tl lasilliseen vettä ja nauti aamuisin. TUOTETIEDOTAinesosat: pastöroimaton omenaviinietikka, inkivääriuute, kurkumauute. Hellävaraistesti suodatettu. Etikkahappopitoisuus 6 %.Säilytys: huoneenlämmössä suoralta auringonvalolta suojattuna. Pohjalle saattaa muodostua sakkaa, joka on luonnollinen osa tuotetta – ravista […]
Lue lisää …
Luonnollisella käymismenetelmällä valmistettu, maustamaton, hellävaraisesti suodatettu ja pastöroimaton omenaviinietikka. Pastöroimatonta omenaviinietikkaa voi hyödyntää monipuolisesti ruoanlaitossa ja juomissa. TUOTETIEDOTEtikkahappopitoisuus 6 %.Käytä tavanomaisesti maustamiseen, marinadeihin ja salaatinkastikkeisiin tai sekoita 1-2 tl lasilliseen vettä ja nauti aamuisin. Säilytys: huoneenlämmössä suoralta auringonvalolta suojattuna. Pohjalle saattaa muodostua sakkaa, joka on luonnollinen osa tuotetta – ravista ennen käyttöä. Ravintosisältö / 100g […]
Lue lisää …
Luontaisella kaneliaromilla maustettu pastöroimaton ja hellävaraisesti suodatettu omenaviinietikka. Pastöroimatonta omenaviinietikkaa voi hyödyntää monipuolisesti ruoanlaitossa ja juomissa.Käytä tavanomaisesti maustamiseen, marinadeihin ja salaatinkastikkeisiin tai sekoita 1-2 tl lasilliseen vettä ja nauti aamuisin. TUOTETIEDOTAinesosat: pastöroimaton omenaviinietikka, luonnollinen kaneliaromi. Etikkahappopitoisuus 6 %. Säilytys: Huoneenlämmössä suoralta auringonvalolta suojattuna. Pohjalle saattaa muodostua sakkaa, joka on luonnollinen osa tuotetta – ravista ennen […]
Lue lisää …
Rajamäen Omenaviinietikka valmistetaan erittäin korkealaatuisesta omenaviinistä. Luonnollisella käymismenetelmällä valmistetussa Omenaviinietikassa on tallella omenan makeus ja etikan raikas happoisuus. Se tuo pienen, kirpeän makuvivahteen esimerkiksi hedelmä- ja marjasäilykkeille ja antaa hapanimelää makua ruokaan. TUOTETIEDOTValmistettu luonnollisella käymismenetelmällä hedelmäisestä omenaviinistä.Etikkahappopitoisuus 6 %. Sisältää sulfiittia. Säilytys: huoneenlämmössä suoralta auringonvalolta suojattuna Ravintosisältö / 100g Kierrätysohjeet: Lajittele pullo ja suljin erikseen […]
Lue lisää …