Marenki 5 valkuaista 3 dl sokeria 1 tl Rajamäen omena- tai valkoviinietikkaa 2 tl perunajauhoja Täyte 4 dl kermavaahtoa sesongin hedelmiä ja marjoja sitruunamelissaa tai minttua Kuumenna uuni. 100-astetta kiertoilma, 120 astetta tasalämpö. Erottele valkuaiset isoon kulhoon. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Lisää sokeria pari ruokalusikallista kerrallaan samalla vatkaten. Kun sokeria on noin 0,5 dl […]
Lue lisää …
Rajamäen Luomu Omenasiiderietikka on valmistettu italialaisesta luomu omenamehusta kaksinkertaisella käymismenetelmällä. Hienostuneen makuinen omenasiiderietikka on kypsytetty hitaasti tynnyreissä, josta se on saanut luonnolliset metsän ja puun aromit. Rajamäen omenasiiderietikka sisältää mineraali- ja vitamiinirikkaan sakan ”the mother”, joka antaa ainutlaatuisen maun tuotteelle. Tuote on ravistettava ennen käyttöä, jotta pohjalla oleva sakka sekoittuu tuotteeseen tasaisesti. TUOTETIEDOT Etikkahappopitoisuus on […]
Lue lisää …
Grillattu naudan entrecote ja kirkas Asia twist -coleslaw 800 g naudan entrecote lihaa 1/2 varhaiskaali 2 kpl porkkana 1 kpl punasipuli 1 valkosipulin kynsi 1/2 dl maapähkinöitä 1 kpl lime 1/2 pnt tuoretta korianteria Ruohosipulia 1/2 dl Rajamäen inkivääri-kurkuma omenaviinietikkaa 1/2 dl oliiviöljyä 2 rkl Pikkelöityjä sinapinsiemeniä Mustapippuria Suolaa Leikkaa entrecote pihveiksi, grillaa tai paista […]
Lue lisää …
hoisin-kastike: 4 rkl soijakastiketta 2 rkl maapähkinävoita 1 rkl fariinisokeria 1 rkl Rajamäen Omenaviinietikkaa 2 tl seesamiöljyä 2 tl srirachaa 1 tl Rajamäen Liquid Valkosipulia paistetut nuudelit: 250 g munanuudeleita 1 punasipuli 1 pieni parsakaali (n. 250 g) 70 g mustakaalia 1 rkl oliiviöljyä 3 dl kypsiä soijapapuja 1 annos hoisin-kastiketta 1 dl vettä 2 […]
Lue lisää …
1 myskikurpitsa (n. 1,3 kg) 2 sipulia 3 valkosipulinkynttä 2 rkl oliiviöljyä 7 dl kasvis- tai kanalientä 3 rkl tuorejuustoa tai kauratuorejuustoa 1 ½ rkl Rajamäen Pastöroimatonta Omenaviinietikkaa Virkistävä Inkivääri-kurkuma suolaa ja mustapippuria viimeistelyyn paahdettuja kurpitsansiemeniä ja Rajamäen Tummaa kastiketta ”Aceto Balsamico di Modena IGP” Halkaise myskikurpitsa ja kaavi siemenet pois lusikalla. Leikkaa kurpitsan kuoret […]
Lue lisää …
Pikkelöidyn retikan valmistamiseen kuluva aika: 3 h 1 kg broilerin koipipaloja oliiviöljyä ruskistamiseen ½ dl soijakastiketta ½ dl gochujang-chilitahnaa 2 rkl Rajamäen Liquid Valkosipulia 1 rkl Rajamäen Liquid Inkivääriä 1 rkl kalakastiketta 1 rkl sokeria 7 ½ dl kanalientä 400 g perunoita 2 porkkanaa 1 sipuli tuoretta chiliä kevätsipulia tarjoiluun keitettyä riisiä Pikkelöity retikka: 350 […]
Lue lisää …
puolikas grillattu broileri 2 + ½ rkl oliiviöljyä 2 rkl tacomaustetta 1 limen raastettu kuori ja mehu suolaa ja mustapippuria ½ l suikaloitua kiinankaalia 1 rkl Rajamäen Omenaviinietikkaa 1 kypsä avokado 2 dl juustoraastetta ranskankermaa 8 tortillaa Mangosalsa: 1 kypsä mango 1 pieni punasipuli 1 valkosipulinkynsi ½-1 jalapeno 2 rkl korianteria hienonnettuna 1 limen mehu […]
Lue lisää …
Kanavartaat: 600 g broilerin fileetä 1 dl turkkilaista jogurttia 2 rkl oliiviöljyä 2 rkl sitruunamehua 1 rkl Rajamäen Omenaviinietikkaa 2 tl Rajamäen Liquid Oreganoa 1 tl suolaa ½ tl mustapippuria varrastikkuja Tomaattisalaatti: 1 pieni punasipuli 5 tomaattia (n. 600 g) ½ dl lehtipersiljaa ja/tai basilikaa hienonnettuna 2 rkl oliiviöljyä 1 rkl Rajamäen Omenaviinietikkaa suolaa […]
Lue lisää …
Raaka-aineet 6 kpl broilerin rintafileitä 1 rkl oliiviöljyä 2 tl suolaa Marinadi: 2 dl ananastäysmehua 2 rkl Kikkoman makeaa soijakastiketta 3 rkl Rajamäen Hunaja-omenaviinietikkaa 1 tl timjamia 1 tl valkosipulirouhetta ½ tl kurkumaa Lisäksi: 1 appelsiini 6 valkosipulinkynttä Hiero oliiviöljy broilerin rintafileiden pintaan. Paista niihin molemmin puolin hyvä väri kuumalla paistinpannulla. Mausta fileet kauttaaltaan suolalla […]
Lue lisää …
Raaka-aineet Kastike: 3 avokadoa 1 tomaatti 1 sipuli 1 tl Rajamäen Luomu Liquid valkosipulia tai 1 valkosipulinkynsi 2 rkl Rajamäen Omenaviinietikkaa 1/2 tl suolaa 1/2 tl rouhittua mustapippuria Vihannekset: Porkkanaa Kurkkua Paprikaa Selleriä Kukkakaalia Parsakaalia 1. Halkaise avokadot ja poista kivet. Irrota avokadon liha kuoresta ruokalusikalla. Poista tarvittaessa tummentuneet kohdat. 3. Pese tomaatti ja poista […]
Lue lisää …