Raaka-aineet tuoreita vadelmia silputtua tuoretta minttua Rajamäen Vaaleaa balsamikastiketta Sekoita vadelmat ja silputtu minttu keskenään ja annostele lautasille. Valuta päälle vaaleaa balsamikastiketta ja tarjoile esimerkiksi kesäisenä välipalana. Herkullisen jäkiruuan saat, kun ripottelet päälle vielä tomusokeria tai […]
Lue lisää …
Raaka-aineet 2-3 tuoretta päärynää 50 g sinihomejuustoa 1 dl paahdettuja hasselpähkinöitä tai pinjansiemeniä nokare voita vihreää salaattia Rajamäen Vaaleaa tai Sitruuna Balsamikastiketta Pese päärynät ja leikkaa ne lohkoiksi. Poista siemenet. Sulata voi kuumalla paistinpannulla ja paista päärynälohkoihin kaunis väri. Revi salaatti haarukkapaloiksi ja laita kulhoon tai vadille. Nostele päälle päärynät. Ripottele päälle sinihomejuustomurut ja hasselpähkinät. […]
Lue lisää …
Raaka-aineet Kaksi tuoretta mangoa tai vastaava määrä säilöttyä mangoa (persikkaa tai nektariinia) Rajamäen Vaaleaa Balsamikastiketta mantelirouhetta tuoretta minttua tai sitruunamelissaa Leikkaa mango kuutioiksi ja laita annosmaljoihin. Valuta päälle Rajamäen Vaaleaa Balsamikastiketta. Koristele mantelirouheella ja hienonnetulla mintulla tai […]
Lue lisää …
Raaka-aineet 4-5 nektariinia, luumua tai aprikoosia 2 dl marjoja 4 tl ruokokidesokeria 4 tl voita Rajamäen Tummaa Balsamikastiketta (tai Vaaleaa tai Sitruuna Balsamikastiketta) Pese hedelmät ja leikkaa ne lohkoiksi. Jaa lohkot neljälle folioarkille. Lisää mansikoita ja vadelmia hedelmien päälle. Ripottele pinnalle sokeri. Muotoile folio nyytiksi niin, että se jää vielä päältä hieman auki ja lusikoi […]
Lue lisää …
Raaka-aineet 1 tuorekurkku musta – tai maustepippuria ripaus sokeria ja suolaa tuoretta tai kuivattua minttua Rajamäen Vaaleaa Balsamikastiketta Kuori kurkku ja leikkaa ohuen ohuiksi viipaleiksi (tai tikuiksi). Sekoita kurkkujen joukkoon ripaus suolaa, sokeria ja pippuria sekä minttu. Valuta päälle Rajamäen Vaaleaa Balsamikastiketta ja tarjoile lisäkkeenä rasvaiselle kalalle (esim. lohelle) tai vaalealle […]
Lue lisää …
Käyttövalmis Rajamäen Vaalea Viinietikkakastike valmistetaan Italiassa yhdistämällä tiivistetty rypälemehu valkoviinietikkaan. Raikkaan hedelmäinen ja tuoreen happoinen kastike sopii mainiosti keveisiin ruokiin, kuten broilerille ja kalkkunalle, salaattiannoksiin sekä hedelmien ja marjojen kanssa. TUOTETIEDOTAinesosat: Viinietikkakastike 44 %, (valkoviinietikka, rypäletiiviste, vesi, luontainen aromi), rypäletiiviste, glukoosi-fruktoosisiirappi, muunnettu maissitärkkelys, sakeuttamisaine: pektiini.Säilytys: Sisältää Sisältää sulfiittia. Avattu pakkaus säilytetään jääkaapissa. Ravintosisältö / 100g […]
Lue lisää …