Raaka-aineet 125 g riisivermiselliä 200 g katkarapuja suolaliemessä n. 170 g grillattua paprikaa öljyssä (esim. Sacla) 1 porkkana n. 10 cm pala kurkkua Chili-minttukastike: 1 dl oliiviöljyä 0,5 dl Rajamäen Omenaviinietikkaa soijakastiketta, mustapippuria ja sokeria maun mukaan 2 tl punaista chiliä hienonnettuna (noin puolikas chilipalko) 3 rkl minttua hienonnettuna Valmista ensin kastike. Sekoita öljy ja […]
Lue lisää …
Raaka-aineet 1 dl oliiviöljyä tai sitruunalla maustettua oliiviöljyä (esim. Lanfranchi) 0,5 dl Rajamäen Omenaviinietikkaa suolaa, mustapippuria ja sokeria maun mukaan 3 rkl mangoa pieninä kuutioina 3 rkl thaibasilikaa hienonnettuna Sekoita öljy ja etikka kulhossa sekaisin. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla. Lisää lopuksi mangokuutiot ja hienonnettu thaibasilika, sekoita. Anna makujen tekeytyä hetki. Säilytä mahdollisesti yli jäänyt […]
Lue lisää …
Raaka-aineet 2 porkkanaa 1 iso tai 2 pientä puna- tai raitajuurta ripaus suolaa ja sokeria Kastike: 3 rkl oliiviöljyä 2 rkl Rajamäen Omenaviinietikkaa 2 tl hunajaa 1 rkl sitruunatimjamia hienonnettuna ripaus suolaa ja mustapippuria Viimeistelyyn: punamangoldia, silmuja tai versoja paahdettuja manteleita rouhittuina Pese juurekset ja kuori tarvittaessa. Leikkaa ne mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi ja laita kulhoon. […]
Lue lisää …
Raaka-aineet 2 omenaa 1 kg tummia luumuja 1 pieni sipuli pala tuoretta inkivääriä tilkka vettä 2 dl sokeria 2 tl suolaa 1 kanelitanko 1/2 dl Rajamäen Omenaviinietikkaa Kuori omenat ja poista niistä siemenkota. Halkaise luumut ja poista kivet. Kuori sipuli. Paloittele hedelmät ja sipuli. Hienonna inkivääri. Kaada tilkka vettä kattilan pohjalle ja lisää kattilaan kaikki […]
Lue lisää …
Raaka-aineet 500 g silakkafileitä Mausteliemi: 4 dl vettä 1 dl Rajamäen Omenaviinietikkaa 1 rkl sokeria ½ rkl suolaa ½ tl rouhittua mustapippuria Kastike: 1 prk kermaviiliä 1 rkl sinappia 1 tl suolaa 1 tl hunajaa 3 – 4 valkosipulinkynttä murskattuna 1 rkl rakuunaa 1 dl persiljaa hienonnettuna 1 tl rouhittua mustapippuria ripaus suolaa Leikkaa silakkafileet […]
Lue lisää …
Raaka-aineet 500 g suppilovahveroita Mausteliemi: 2 dl Rajamäen Omenaviinietikkaa 1 dl vettä 1 tl suolaa 1 kanelitanko 1 3/4 dl hillo-marmeladisokeria Puhdista sienet ja pilko suuret sienet pienemmiksi. Kuumenna mausteliemen aineet (ei sokeria) ja laita sienet kiehuvaan nesteeseen. Keitä noin 15 minuuttia ja lisää sokeri. Jatka keittämistä vielä 5 minuuttia ja nostele sienet sen jälkeen […]
Lue lisää …
Rajamäen Omenaviinietikka valmistetaan erittäin korkealaatuisesta omenaviinistä. Luonnollisella käymismenetelmällä valmistetussa Omenaviinietikassa on tallella omenan makeus ja etikan raikas happoisuus. Se tuo pienen, kirpeän makuvivahteen esimerkiksi hedelmä- ja marjasäilykkeille ja antaa hapanimelää makua ruokaan. TUOTETIEDOTValmistettu luonnollisella käymismenetelmällä hedelmäisestä omenaviinistä.Etikkahappopitoisuus 6 %. Sisältää sulfiittia. Säilytys: huoneenlämmössä suoralta auringonvalolta suojattuna Ravintosisältö / 100g Kierrätysohjeet: Lajittele pullo ja suljin erikseen […]
Lue lisää …