Rajamäen Yrtti-valkoviinietikka

Yli kahdeksan kuukautta tammisammoissa kypsytetyistä italialaisista viineistä valmistettu ja yrttiaromilla maustettu Rajamäen Yrtti-valkoviinietikka sopii tuoreiden kasvisten, sienten ja vaalean lihan maustamiseen ja marinointiin. Yrtti-valkoviinietikan vahva happoisuus tuo siinä käytettyjen yrttien rosmariinin, salvian, laakerinlehden ja rakuunan maut ja tuoksut hyvin esille. TUOTETIEDOTLaimennus pöytäetikaksi: 5 osaa viinietikkaa, 2 osaa vettä. Ainesosat: valkoviinietikka, vesi, yrttiaromi (rosmariini, salvia, rakuuna), […]

Lue lisää …

Rajamäen Sitruuna-valkoviinietikka

Italian Piemonten alueen hedelmäisistä viineistä valmistettu ja sitruuna-aromilla maustettu Rajamäen Sitruuna-valkoviinietikka sopii loistavasti korostamaan italialaisen keittiön makuja. Sitruuna-valkoviinietikalla maustat ja marinoit kalat, katkaravut ja broilerin. Sitruunan raikkaus sopii myös salaatteihin, savustetulle kalalle ja kermaviilikastikkeeseen. Hyvän kaadonohjaimen ansiosta annostelu onnistuu vaikka pisaroittain. TUOTETIEDOTAinesosat: Valkoviinietikka, vesi, sitruuna-aromi, hapettumisenestoaine (rikkidioksidi).Etikkahappopitoisuus 7,1 % Ravintosisältö / 100g Säilytetään huoneenlämmössä suoralta […]

Lue lisää …

Rajamäen Valkoviinietikka

Rajamäen Valkoviinietikan pohjana on hieno italialainen valkoviini, joka on käytetty miedoksi valkoviinietikaksi. Kevyen raikasta Valkoviinietikkaa voi käyttää perinteisten, hienojen voikastikkeiden valmistuksessa. Valkoviinietikkaa voi myös maustaa vaikkapa valkosipulinkynsillä tai chilipippurin palolla, jolloin siitä tulee kevyt ja heti valmis salaatinkastike. TUOTETIEDOTValmistettu luonnollisella käymismenetelmällä italialaisesta valkoviinistä.Etikkahappopitoisuus 6 %. Sisältää sulfiittia. Säilytys: huoneenlämmössä suoralta auringonvalolta suojattuna. Ravintosisältö / 100g […]

Lue lisää …

Rajamäen Punaviinietikka

Rajamäen Punaviinietikka valmistetaan täyteläisestä ja aromikkaasta italialaisesta punaviinistä. Punaviinietikka sopii loistavasti salaatinkastikkeisiin. Se on myös erinomainen riistan marinoinnissa ja perinteisissä silakka- ja silliherkuissa. TUOTETIEDOTEtikkahappopitoisuus 6 %. Sisältää sulfiittia.Valmistettu luonnollisella käymismenetelmällä laadukkaasta italialaisesta punaviinistä. Säilytys: huoneenlämmössä suoralta auringonvalolta suojattuna. Ravintosisältö / 100g Kierrätysohjeet: Lajittele pullo ja suljin erikseen muovinkeräykseen. Valmistaja: Berner Oy, PL22, 00811 HelsinkiValmistusmaa: SuomiAlkuperämaa: […]

Lue lisää …