Yli kahdeksan kuukautta tammisammoissa kypsytetyistä italialaisista viineistä valmistettu ja yrttiaromilla maustettu Rajamäen Yrtti-valkoviinietikka sopii tuoreiden kasvisten, sienten ja vaalean lihan maustamiseen ja marinointiin. Yrtti-valkoviinietikan vahva happoisuus tuo siinä käytettyjen yrttien rosmariinin, salvian, laakerinlehden ja rakuunan maut ja tuoksut hyvin esille.
TUOTETIEDOT
Laimennus pöytäetikaksi: 5 osaa viinietikkaa, 2 osaa vettä.
Ainesosat: valkoviinietikka, vesi, yrttiaromi (rosmariini, salvia, rakuuna), hapettumisenestoaine (rikkidioksidi).
Etikkahappopitoisuus 7,1 %
Ravintosisältö / 100g
Yrtti-valkoviinietikan valmistuksessa ei käytetä geenimuokattuja (GMO) eikä eläinalkuperää sisältäviä raaka-aineita.
Säilytys huoneenlämmössä suoralta auringonvalolta suojattuna.
Valmistuttaja: Berner Oy, PL22, 00811 Helsinki
Alkuperämaa: Italia
PAKKAUSKOKO: 0,25 l
OSTA TÄSTÄ