Rajamäen Yrtti-valkoviinietikka

Yli kahdeksan kuukautta tammisammoissa kypsytetyistä italialaisista viineistä valmistettu ja yrttiaromilla maustettu Rajamäen Yrtti-valkoviinietikka sopii tuoreiden kasvisten, sienten ja vaalean lihan maustamiseen ja marinointiin. Yrtti-valkoviinietikan vahva happoisuus tuo siinä käytettyjen yrttien rosmariinin, salvian, laakerinlehden ja rakuunan maut ja tuoksut hyvin esille.

TUOTETIEDOT
Laimennus pöytäetikaksi: 5 osaa viinietikkaa, 2 osaa vettä.

Ainesosat: valkoviinietikka, vesi, yrttiaromi (rosmariini, salvia, rakuuna), hapettumisenestoaine (rikkidioksidi).
Etikkahappopitoisuus 7,1 %

Ravintosisältö / 100g

  • Energiaa 94 kJ / 22 kcal
  • Rasvaa 0,1 g
  • josta tyydyttyneitä 0 g
  • Hiilihydraatteja 0,1 g
    • joista sokereita 0,1 g
  • Proteiinia 0 g
  • Suolaa 0,1 g

Yrtti-valkoviinietikan valmistuksessa ei käytetä geenimuokattuja (GMO) eikä eläinalkuperää sisältäviä raaka-aineita.

Säilytys huoneenlämmössä suoralta auringonvalolta suojattuna.

Valmistuttaja: Berner Oy, PL22, 00811 Helsinki
Alkuperämaa: Italia

PAKKAUSKOKO: 0,25 l

Viinietikat

Resepti-ideoita