Päärynäsalaatti

Raaka-aineet 2-3 tuoretta päärynää 50 g sinihomejuustoa 1 dl paahdettuja hasselpähkinöitä tai pinjansiemeniä nokare voita vihreää salaattia Rajamäen Vaaleaa tai Sitruuna Balsamikastiketta Pese päärynät ja leikkaa ne lohkoiksi. Poista siemenet. Sulata voi kuumalla paistinpannulla ja paista päärynälohkoihin kaunis väri. Revi salaatti haarukkapaloiksi ja laita kulhoon tai vadille. Nostele päälle päärynät. Ripottele päälle sinihomejuustomurut ja hasselpähkinät. […]

Lue lisää …

Mangosalaatti

Raaka-aineet Kaksi tuoretta mangoa tai vastaava määrä säilöttyä mangoa (persikkaa tai nektariinia) Rajamäen Vaaleaa Balsamikastiketta mantelirouhetta tuoretta minttua tai sitruunamelissaa Leikkaa mango kuutioiksi ja laita annosmaljoihin. Valuta päälle Rajamäen Vaaleaa Balsamikastiketta. Koristele mantelirouheella ja hienonnetulla mintulla tai […]

Lue lisää …

Grillatut hedelmänyytit

Raaka-aineet 4-5 nektariinia, luumua tai aprikoosia 2 dl marjoja 4 tl ruokokidesokeria 4 tl voita Rajamäen Tummaa Balsamikastiketta (tai Vaaleaa tai Sitruuna Balsamikastiketta) Pese hedelmät ja leikkaa ne lohkoiksi. Jaa lohkot neljälle folioarkille. Lisää mansikoita ja vadelmia hedelmien päälle. Ripottele pinnalle sokeri. Muotoile folio nyytiksi niin, että se jää vielä päältä hieman auki ja lusikoi […]

Lue lisää …

Juustolautanen ja balsamikastiketta

Raaka-aineet Erilaisia juustoja n. 80-100 g / ruokailija Pähkinöitä, kuivattuja viikunoita tai aprikooseja, piparkakkuja, patonkiviipaleita, tuoreita basilikan lehtiä Rajamäen Tummaa Balsamikastiketta Leikkaa juustot paloiksi ja asettele lautasille. Voit valita lisukkeet makusi ja valittujen juustojen mukaan. Kysy tarvittaessa neuvoa juustomyyjältä! Valuta lautasille tummaa balsamikastiketta juustojen […]

Lue lisää …

Grillatut lampaankyljykset

Raaka-aineet 16-24 lampaankyljystä (4-6 kyljystä ruokailijaa kohden) suolaa mustapippuria minttua Tarjoiluun: Rajamäen Tummaa tai Basilika Balsamikastiketta Lisäksi: grillattua kesäkurpitsaa ja munakoisoa Mausta huoneenlämpöiset kyljykset suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla tai hienonnetulla tuoreella mintulla. Grillaa tai paista kyljykset kypsiksi. Tarjoile Rajamäen Balsamikastikkeen kanssa (Tumma tai Basilika). Tarjoile rinnalla grillattua kesäkurpitsaa ja munakoisoa. Huom! Sama resepti toimii naudanlihalle: […]

Lue lisää …

Italian mummun kurkut

Raaka-aineet 1 tuorekurkku musta – tai maustepippuria ripaus sokeria ja suolaa tuoretta tai kuivattua minttua Rajamäen Vaaleaa Balsamikastiketta Kuori kurkku ja leikkaa ohuen ohuiksi viipaleiksi (tai tikuiksi). Sekoita kurkkujen joukkoon ripaus suolaa, sokeria ja pippuria sekä minttu. Valuta päälle Rajamäen Vaaleaa Balsamikastiketta ja tarjoile lisäkkeenä rasvaiselle kalalle (esim. lohelle) tai vaalealle […]

Lue lisää …

Rajamäen Vaalea Viinietikkakastike

Käyttövalmis Rajamäen Vaalea Viinietikkakastike valmistetaan Italiassa yhdistämällä tiivistetty rypälemehu valkoviinietikkaan. Raikkaan hedelmäinen ja tuoreen happoinen kastike sopii mainiosti keveisiin ruokiin, kuten broilerille ja kalkkunalle, salaattiannoksiin sekä hedelmien ja marjojen kanssa. TUOTETIEDOTAinesosat: Viinietikkakastike 44 %, (valkoviinietikka, rypäletiiviste, vesi, luontainen aromi), rypäletiiviste, glukoosi-fruktoosisiirappi, muunnettu maissitärkkelys, sakeuttamisaine: pektiini.Säilytys: Sisältää Sisältää sulfiittia. Avattu pakkaus säilytetään jääkaapissa. Ravintosisältö / 100g […]

Lue lisää …

Rajamäen Basilikakastike ”Aceto Balsamico di Modena IGP”

Rajamäen Basilikakastike on maustettu luonnollisella basilika-aromilla. Se sisältää italialaisen keittiön perusmaut: pitkään kypsyneen, aidon Aceto Balsmico di Modena IGP -balsamiviinietikan ja tuoreen, tuoksuvan basilikan. Herkullinen makupari maustaa nopeasti ja vaivatta esim. paahdettuja punajuuria, mozzarellaa ja rucolaa. TUOTETIEDOTAinesosat: Rypäletiiviste, Aceto Balsamico di Modena IGP 39 % (viinietikka, rypäletiiviste, väri E150d), glukoosi-fruktoosisiirappi, vesi, sakeuttamisaine: muunnettu maissi-ksantaanikumitärkkelys, basilika-aromi.Säilytys: […]

Lue lisää …

Rajamäen Sitruuna-viinietikkakastike

Rajamäen sitruunan makuinen viinietikkakastike on maustettu luonnollisella sitruuna-aromilla. Italialaisten rakastama raikas sitruuna maustaa vaalean viinietikkakastikkeen uudella tavalla. Yllättävä kahden happoisen maun yhdistelmä toimii loistavasti esim. savukalan, katkarapujen ja vadelmien kanssa. Sitruunanmakuinen kastike korvaa tuoreen sitruunan ja limen maustamisessa. TUOTETIEDOTKäyttövalmis sitruunanmakuinen kastike viinietikasta ja rypälemehusta. Ainesosat: Viinietikkakastike 44 % (valkoviinietikka, rypäletiiviste, vesi), rypäletiiviste, glukoosi-fruktoosisiirappi, muunnettu maissitärkkelys, […]

Lue lisää …

Rajamäen Omenaviinietikkakastike

Käyttövalmis, raikkaan omenaisen makuinen Rajamäen Omenaviinietikkakastike soveltuu niin maustamiseen, marinadeihin kuin glaseerauskastikkeeksi. Kastike sopii myös käytettäväksi sellaisenaan maustekastikkeena esimerkiksi hedelmien tai juustojen kanssa. Kastike saa makua reseptin pohjana olevasta omenaviinietikasta. Öljytön, maidoton, laktoositon ja gluteeniton kastike soveltuu monenlaisille ruokavalioille. TUOTETIEDOTKäyttövalmis omenanmakuinen kastike omenaviinietikasta ja rypälemehusta. Ainesosat: Rypäletiiviste, omenaviinietikka, glukoosi-fruktoosisiirappi, vesi, omenamehutiiviste, muunnettu maissitärkkelys, sakeuttamisaine: pektiini, […]

Lue lisää …