Marinadi grillikanalle

Ainekset 1,25 dl Kikkoman Soijakastiketta 0,5 dl sitruunamehua 2 rkl Rajamäen Luomu Liquid Basilikaa 2 rkl Rajamäen Luomu Liquid Oreganoa Sekoita marinadin ainekset kulhossa tasaiseksi seokseksi. Kääntele joukkoon kana tai hiero marinadi kanan pintaan. Anna maustua vähintään 2 tuntia. Grillaa tai paista kana tämän jälkeen. Grillauksen lomassa voit valella kanalle samaa marinadia, johon on lisätty […]

Lue lisää …

Korean BBQ wings

800 g Kanansiipiä 2 rkl Seesamin siemeniä BBQ-kastike:  2 dl Kikkoman Poke-kastiketta 1 rkl Rajamäen Luomu Liquid Inkivääriä 3 rkl Rajamäen Väkiviinaetikkaa 0,5 dl Seesamöljyä Marinoi siivet BBQ-kastikkeella (säästä puolet kastikkeesta ruokailuun). Anna marinoitua jääkaapissa 2 tuntia. Asettele siivet nahkapuoli ylöspäin leivinpaperilla peitetylle paistopellille. Ripottele seesamin siemenet siipien pinnalle Esilämmitä uuni 200°C. Paista noin 20 […]

Lue lisää …

Korealainen kanapata “daktori tang” ja pikkelöity retikka

Pikkelöidyn retikan valmistamiseen kuluva aika: 3 h 1 kg broilerin koipipaloja oliiviöljyä ruskistamiseen ½ dl soijakastiketta ½ dl gochujang-chilitahnaa 2 rkl Rajamäen Liquid Valkosipulia 1 rkl Rajamäen Liquid Inkivääriä 1 rkl kalakastiketta 1 rkl sokeria 7 ½ dl kanalientä 400 g perunoita 2 porkkanaa 1 sipuli tuoretta chiliä kevätsipulia tarjoiluun keitettyä riisiä Pikkelöity retikka: 350 […]

Lue lisää …

Kanatortillat mangosalsalla

puolikas grillattu broileri 2 + ½ rkl oliiviöljyä 2 rkl tacomaustetta 1 limen raastettu kuori ja mehu suolaa ja mustapippuria ½ l suikaloitua kiinankaalia 1 rkl Rajamäen Omenaviinietikkaa 1 kypsä avokado 2 dl juustoraastetta ranskankermaa 8 tortillaa Mangosalsa: 1 kypsä mango 1 pieni punasipuli 1 valkosipulinkynsi ½-1 jalapeno 2 rkl korianteria hienonnettuna 1 limen mehu […]

Lue lisää …

Balsamikana (Yhden pannun balsamikana)

Raaka-aineet: 4 broilerin rintafileetä öljyä ruskistamiseen 1 punasipuli 2 porkkanaa 250 g parsakaalia 1 suippopaprika 200 g kirsikkatomaatteja Balsamimarinadi: 1 dl oliiviöljyä ½ dl Rajamäen Tummaa kastiketta ”Aceto Balsamico di Modena IGP” 4 valkosipulinkynttä 2 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna tai 2 tl Rajamäen Luomu Liquid Basilikaa 1 tl suolaa ¼ tl mustapippuria Sekoita ensin marinadi. […]

Lue lisää …

Appelsiini-uunibroileri

Raaka-aineet 6 kpl broilerin rintafileitä 1 rkl oliiviöljyä 2 tl suolaa Marinadi: 2 dl ananastäysmehua 2 rkl Kikkoman makeaa soijakastiketta 3 rkl Rajamäen Hunaja-omenaviinietikkaa 1 tl timjamia 1 tl valkosipulirouhetta ½ tl kurkumaa Lisäksi: 1 appelsiini 6 valkosipulinkynttä Hiero oliiviöljy broilerin rintafileiden pintaan. Paista niihin molemmin puolin hyvä väri kuumalla paistinpannulla. Mausta fileet kauttaaltaan suolalla […]

Lue lisää …

Kanatagine

Raaka-aineet 6 broilerin koipireisipalaa 2 rkl oliiviöljyä Mausteseos: 4 valkosipulinkynttä 1 sipuli 2 tl suolaa 1 tl inkivääriä 1 tl kurkumaa 1 tl kanelia 0,5 tl mustapippuria 1 ruukku tuoretta korianteria 0,5 dl Rajamäen Sitruuna Valkoviinietikkaa Lisäksi: 3-5 dl kanalientä tai vettä 1 pss/200 g kuivattuja aprikooseja Couscous: 3 dl couscous-ryynejä 3 dl kylmä vettä […]

Lue lisää …

Rucola-broilerisalaatti

Raaka-aineet erilaisia salaatteja (jää- ja lehtisalattia, rucolaa) 350 g grillattua tai paistettua broilerin rintafileetä viipaleina 8 aurinkokuivattua tomaattia suikaleina 1 sipuli renkaina 15 mustaa oliivia Kastike: 2 rkl tomaattien marinadilientä 1 rkl Rajamäen Vaaleaa Balsamietikkaa 2 rkl tuoretta oreganoa hienonnettuna Revi salaatit haarukkapaloiksi ja levitä vadille. Asettele salaattipedille viipaloitua broileria, suikaloitua aurinkokuivattua tomaattia, sipulirenkaita ja […]

Lue lisää …