Pikkelöidyt pikkutomaatit

Ainekset 500 g Pieniä tomaatteja 2,5 dl Rajamäen Pikkelöintilientä 2,5 dl Vettä 2 rkl Luomu Liquid basilikaa 1 rkl Suolaa Valmistusohje Huuhtele tomaatit ja laita ne suljettavaan purkkiin basilikan kanssa. Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi keskenään. Kaada liemiseos tomaattien päälle, niin että ne ovat kokonaan nesteen peitossa. Sulje kansi ja anna pikkelöityä valolta suojassa ja […]

Lue lisää …

Soijatempe ’BLT’ sandwich

  Hyvää rapeakuorista leipää 2 isoa kypsää tomaattia 1 pkt tempeä 4 kpl rapeaa romaine tms. salaatinlehteä Dijon sinappia Majoneesia Tuoretta basilikaa tai Rajamäen luomu liquid basilikaa   1/2 dl Rajamäen Oliiviöljyä 1/2 dl Kikkoman makeaa soijaa Ripaus suolaa Cayennepippuria 4 kpl mustapippuria Savupaprikajauhetta Murskaa mustapippurit huhmareessa. Lisää suola, paprika, cayenne ja soija ja sekoita […]

Lue lisää …

Lehtipihvit jauhelihasta ratatouillen ja salt & vinegar perunoiden kanssa

600 g naudan jauhelihaa öljyä paistamiseen suolaa ja mustapippuria ratatouille: 1 munakoiso 1 kesäkurpitsa 3 tomaattia 1 paprika 1 punasipuli 4 valkosipulinkynttä öljyä paistamiseen 1 tl kuivattua timjamia suolaa ja mustapippuria tuoretta basilikaa tai maun mukaan Rajamäen Luomu Liquid Basilikaa salt & vinegar perunat: 1 kg puikulaperunoita 2 ½ dl Rajamäen Valkoviinietikkaa 1 rkl suolaa […]

Lue lisää …

Balsamikana (Yhden pannun balsamikana)

Raaka-aineet: 4 broilerin rintafileetä öljyä ruskistamiseen 1 punasipuli 2 porkkanaa 250 g parsakaalia 1 suippopaprika 200 g kirsikkatomaatteja Balsamimarinadi: 1 dl Rajamäen Ekstra-Neitsytoliiviöljyä ½ dl Rajamäen Tummaa kastiketta ”Aceto Balsamico di Modena IGP” 4 valkosipulinkynttä 2 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna tai 2 tl Rajamäen Luomu Liquid Basilikaa 1 tl suolaa ¼ tl mustapippuria Sekoita ensin […]

Lue lisää …

Rajamäen mausteöljy

1. Sekoita haluamasi Rajamäen Luomu Liquid -mauste Rajamäen ekstra-neitsytoliiviöljyyn oman makusi mukaan. Voit käyttää myös rypsi- tai muita kasvis- ja ruokaöljyä. 2. Käytä esimerkiksi. salaaattien maustamiseen, keittojen ja ruoka-annosten koristeluun ja viimeistelyyn, marinointiin ja kastikkeiden […]

Lue lisää …

Rajamäen maustemajoneesi

0,6 dl 1-2-3 väkiviinaetikkaliemi 1-2-3 Väkiviinaetikkaliemi: 0,1 dl Rajamäen väkiviinaetikkaa 0,2 dl sokeria 0,3 dl vettä ½ tl suolaa 3 dl rypsiöljyä 2 kpl kananmunan keltuaista 1. Valmista 1-2-3 Väkiviinaetikkaliemi. Sekoita ja kiehauta väkiviinaetikka, sokeri ja vesi. Anna jäähtyä ennen käyttöä. 2. Erottele keltuaiset ja laita kaikki raaka-aineet kulhoon. 3. Sekoita sauvasekoittimella täydellä teholla valmiiksi […]

Lue lisää …

Yrttimarinoitua siikaa

Raaka-aineet 500 g siikaa fileenä Mausteliemi: 1,5 dl Rajamäen Valkoviinietikkaa 0,5 dl Rajamäen ekstra-neitsytoliiviöljyä 2 tl suolaa 1 tl sokeria tai hunajaa 2 tl rouhittua roseepippuria 1 pieni punasipuli hienonnettuna 1 tl kirveliä 1 tl Rajamäen Luomu Liquid basilikaa tai tuoretta basilikaa Poista fileistä pystyruodot ja leikkaa fileet vinottain ohuiksi viipaleiksi. Laita viipaleet laakeaan astiaan. […]

Lue lisää …

Minestronekeitto

Raaka-aineet 1 sipuli 1 rkl Rajamäen ekstra-neitsytoliiviöljyä 2 rkl tomaattipyreetä 1 l vettä 2 rkl Kikkoman soijakastiketta 3 varsisellerin vartta 1 tl Rajamäen Luomu Liquid valkosipulia tai 1 valkosipulinkynsi 2 dl pientä kuviopastaa 1 punainen paprika kuutioina 1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa 1 tl rouhittua mustapippuria 2 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa 2 dl suikaloitua palvikinkkua 2 […]

Lue lisää …

Rajamäen Luomu Liquid Basilika

Rajamäen Luomu Liquid Basilika on monikäyttöinen mauste nestemäisessä muodossa. Luomu väkiviinaetikkaan ja merisuolaan säilötty basilika säilyy avattuna huoneenlämmössä kaksi vuotta. Tuotteessa korostuvat aidot ja raikkaat maut. TUOTETIEDOTAinesosat: väkiviinaetikka*, basilika* 37 %, merisuola, sakeuttamisaine (ksantaanikumi). *=luomuSäilytys: Säilytys huoneenlämmössä – avattunakin. Ravintosisältö / 100g Energiaa 89 kJ/ 21 kcal Rasvaa <0,5 g josta tyydyttynyttä 0 g Hiilihydraatteja […]

Lue lisää …