Korean BBQ wings

800 g Kanansiipiä 2 rkl Seesamin siemeniä BBQ-kastike:  2 dl Kikkoman Poke-kastiketta 1 rkl Rajamäen Luomu Liquid Inkivääriä 3 rkl Rajamäen Väkiviinaetikkaa 0,5 dl Lanfranchi Seesamöljyä Marinoi siivet BBQ-kastikkeella (säästä puolet kastikkeesta ruokailuun). Anna marinoitua jääkaapissa 2 tuntia. Asettele siivet nahkapuoli ylöspäin leivinpaperilla peitetylle paistopellille. Ripottele seesamin siemenet siipien pinnalle Esilämmitä uuni 200°C. Paista noin […]

Lue lisää …

Paistetut nuudelit hoisin-kastikkeella

hoisin-kastike: 4 rkl soijakastiketta 2 rkl maapähkinävoita 1 rkl fariinisokeria 1 rkl Rajamäen Omenaviinietikkaa 2 tl seesamiöljyä 2 tl srirachaa 1 tl Rajamäen Liquid Valkosipulia paistetut nuudelit: 250 g munanuudeleita 1 punasipuli 1 pieni parsakaali (n. 250 g) 70 g mustakaalia 1 rkl Rajamäen Ekstra-neitsytoliiviöljyä 3 dl kypsiä soijapapuja 1 annos hoisin-kastiketta 1 dl vettä […]

Lue lisää …

Korealainen kanapata “daktori tang” ja pikkelöity retikka

Pikkelöidyn retikan valmistamiseen kuluva aika: 3 h 1 kg broilerin koipipaloja Rajamäen Ekstra-neitsytoliiviöljyä ruskistamiseen ½ dl soijakastiketta ½ dl gochujang-chilitahnaa 2 rkl Rajamäen Liquid Valkosipulia 1 rkl Rajamäen Liquid Inkivääriä 1 rkl kalakastiketta 1 rkl sokeria 7 ½ dl kanalientä 400 g perunoita 2 porkkanaa 1 sipuli tuoretta chiliä kevätsipulia tarjoiluun keitettyä riisiä Pikkelöity retikka: […]

Lue lisää …

Kukkakaali kung pao

1 iso kukkakaali 2 rkl maizenaa 2 rkl riisiviinietikkaa 2 rkl soijakastiketta 2 rkl rypsiöljyä   kastike: 3 valkosipulinkynttä tai 1 rkl Rajamäen Luomu Liquid Valkosipulia ½ dl soijakastiketta 3 rkl hoisin-kastiketta 2 rkl vaahterasiirappia 1 rkl seesamiöljyä 1 rkl Rajamäen Liquid Inkivääriä   lisäksi: 4 kevätsipulia ½ tl chilihiutaleita 2 rkl suolapähkinöitä rouhittuna tarjoiluun […]

Lue lisää …

Rajamäen mausteöljy

1. Sekoita haluamasi Rajamäen Luomu Liquid -mauste Rajamäen ekstra-neitsytoliiviöljyyn oman makusi mukaan. Voit käyttää myös rypsi- tai muita kasvis- ja ruokaöljyä. 2. Käytä esimerkiksi. salaaattien maustamiseen, keittojen ja ruoka-annosten koristeluun ja viimeistelyyn, marinointiin ja kastikkeiden […]

Lue lisää …

Rajamäen maustemajoneesi

0,6 dl 1-2-3 väkiviinaetikkaliemi 1-2-3 Väkiviinaetikkaliemi: 0,1 dl Rajamäen väkiviinaetikkaa 0,2 dl sokeria 0,3 dl vettä ½ tl suolaa 3 dl rypsiöljyä 2 kpl kananmunan keltuaista 1. Valmista 1-2-3 Väkiviinaetikkaliemi. Sekoita ja kiehauta väkiviinaetikka, sokeri ja vesi. Anna jäähtyä ennen käyttöä. 2. Erottele keltuaiset ja laita kaikki raaka-aineet kulhoon. 3. Sekoita sauvasekoittimella täydellä teholla valmiiksi […]

Lue lisää …

Pikakimchi

Pikakimchi 500 g kiinankaalia 1 l vettä 0,5 dl suolaa 3 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa 2 rkl kalakastiketta 4 valkosipulinkynttä hienonnettuna tai 1 tl Rajamäen Luomu Liquid Valkosipulia 4 kevätsipulin vartta hienonnettuna 1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna tai 2 tl Rajamäen Luomu Liquid Inkivääriä 2 tl kuivattua chiliä lastuina tai 2 tl Rajamäen Luomu Liquid Chiliä […]

Lue lisää …

Viikuna-ricottacrostinit ja pikkelöidyt päärynät

Pikkelöidyt makeat viikunat ja ricotta-crostinit Raaka-aineet 300 g kuivattuja viikunoita 3 dl Rajamäen Punaviinietikkaa 1 dl sokeria 1/2 dl vettä 20 timjaminoksaa 1 rosmariininoksa 1 patonki 200 g ricottaa pekaanipähkinöitä Pilko kuivatut viikunat noin sentin paksuiksiksi siivuiksi. Laita viikunat kattilaan ja lisää kattilaan punaviinietikka, sokeri, vesi ja tuoreiden yrttien oksat. Kuumenna kiehuvaksi ja anna porista […]

Lue lisää …

Rajamäen Luomu Liquid Inkivääri

Rajamäen Luomu Liquid Inkivääri on monikäyttöinen mauste nestemäisessä muodossa. Luomu väkiviinaetikkaan ja merisuolaan säilötty inkivääri säilyy avattuna huoneenlämmössä kaksi vuotta. Tuotteessa korostuvat aidot ja raikkaat maut. TUOTETIEDOTAinesosat: väkiviinaetikka*, inkivääri* 45 %, merisuola, sakeuttamisaine (ksantaanikumi). *=luomuSäilytys: Säilytys huoneenlämmössä – avattunakin. Ravintosisältö / 100g Energiaa 116 kJ/ 28 kcal Rasvaa <0,5 g josta tyydyttynyttä 0 g Hiilihydraatteja […]

Lue lisää …