Pikkelöidyt puolukat

Ainekset 1 dl Puolukoita 0,5 dl Rajamäen Pikkelöintiliemi 0,5 dl Vesi Valmistusohje Laita puolukat suljettavaan purkkiin. Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi keskenään. Kaada liemiseos puolukoiden päälle, niin että puolukat ovat nesteen peitossa. Sulje kansi ja anna pikkelöityä valolta suojassa ja viileässä paikassa (max +10°C). Puolukat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua.Säilyvyys viileässä noin 3 kuukautta. Vinkki: voit […]

Lue lisää …

Pikkelöity punasipuli

Ainekset 6 kpl Punasipulia 2,5 dl Rajamäen Pikkelöintilientä 2,5 dl Vettä 1 rkl Suolaa Valmistusohje Pese ja kuori sipulit. Leikkaa sipulit haluamaasi muotoon. Huomaa, että mitä paksumpia palat ovat, sitä kauemmin maustuminen kestää. Laita sipulit suljettavaan purkkiin. Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi keskenään. Lisää muut ainekset suljettavaan purkkiin ja kaada liemiseos päälle, niin että kaikki […]

Lue lisää …

Pikkelöity kukkakaali

Ainekset 1 kpl Kukkakaali 1 dl Hunajaa 2,5 dl Rajamäen Pikkelöintiliemi 2,5 dl Vesi 1 rkl Suola Valmistusohje Huuhtele kukkakaali ja irrottele nuput varresta. Pilko varsi nuppujen kokoisiksi paloiksi. Laita kukkakaalin palat suljettavaan purkkiin. Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi keskenään. Lisää muut ainekset suljettavaan purkkiin ja kaada liemiseos päälle, niin että kaikki tuotteet ovat nesteen […]

Lue lisää …

Pikkelöidyt porkkanat

Ainekset 400 g Keltaista porkkanaa 400 g Oranssia porkkanaa 2,5 dl Rajamäen Pikkelöintiliemi 2,5 dl Vesi 1 rkl Suola 3 kpl Kanelitanko 3 kpl Laakerinlehti Valmistusohje Pese ja kuori porkkanat. Leikkaa porkkanat haluamaasi muotoon. Huomaa, että mitä paksumpia palat ovat sitä kauemmin maustuminen kestää. Laita porkkanapalat suljettavaan purkkiin. Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi keskenään. Lisää […]

Lue lisää …

Sushi-inkivääri

Ainekset 200 g Inkivääriä 1 dl Rajamäen Pikkelöintilientä 1 dl Vettä 1 tl Suolaa Valmistusohje Kuori inkivääri ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Kiehauta inkiväärejä noin 15 min reilussa vedessä. Valuta kiehautetut inkiväärit siivilässä ja laita inkivääriviipaleet purkkiin. Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi, vesi ja suola. Kaada seos viipaleiden päälle, niin että ne peittyvät kokonaan nesteeseen. Anna inkiväärien […]

Lue lisää …