Chili-valkosipulihärkää Rajamäen tapaan

Ainekset 150 g Naudan paistia 1/3 dl Rajamäen Pikkelöintilientä 2/3 dl Vettä 1 rkl Rajamäen Luomu Liquid valkosipulia 2 rkl Rajamäen Luomu Liquid chiliä Chilirenkaita Valmistusohje Poista lihasta kalvot ja kuivaa pinta talouspaperilla. Siivuta liha ohuiksi siivuiksi ja laita siivut suljettavaan purkkiin. Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi. Lisää Rajamäen Luomu Liquid Chili ja Valkosipuli pikkelöintiliemeen […]

Lue lisää …

Philly Cheese Steak -patongit

300 g naudan ulkofilettä 3 rkl oliiviöljyä 2 rkl Worcestershire-kastiketta 1 rkl Rajamäen Valkoviinietikkaa 1 rkl dijon-sinappia 1 rkl fariinisokeria 2 tl Rajamäen Liqiuid Valkosipulia 1 tl suolaa ¼ tl mustapippuria 1 iso sipuli 1 vihreä paprika 1 punainen paprika 150 g herkkusieniä 1 iso patonki ruohosipulia Juustokastike: 2 rkl voita 1 rkl vehnäjauhoja 1 […]

Lue lisää …

Paistetut nuudelit hoisin-kastikkeella

hoisin-kastike: 4 rkl soijakastiketta 2 rkl maapähkinävoita 1 rkl fariinisokeria 1 rkl Rajamäen Omenaviinietikkaa 2 tl seesamiöljyä 2 tl srirachaa 1 tl Rajamäen Liquid Valkosipulia paistetut nuudelit: 250 g munanuudeleita 1 punasipuli 1 pieni parsakaali (n. 250 g) 70 g mustakaalia 1 rkl oliiviöljyä 3 dl kypsiä soijapapuja 1 annos hoisin-kastiketta 1 dl vettä 2 […]

Lue lisää …

Korealainen kanapata “daktori tang” ja pikkelöity retikka

Pikkelöidyn retikan valmistamiseen kuluva aika: 3 h 1 kg broilerin koipipaloja oliiviöljyä ruskistamiseen ½ dl soijakastiketta ½ dl gochujang-chilitahnaa 2 rkl Rajamäen Liquid Valkosipulia 1 rkl Rajamäen Liquid Inkivääriä 1 rkl kalakastiketta 1 rkl sokeria 7 ½ dl kanalientä 400 g perunoita 2 porkkanaa 1 sipuli tuoretta chiliä kevätsipulia tarjoiluun keitettyä riisiä Pikkelöity retikka: 350 […]

Lue lisää …

Välimerellinen pastasalaatti

200 g pastaa 1 prk kikherneitä (175 g) 150 g kirsikkatomaatteja ⅓ kurkku 1 suippopaprika 4 aurinkokuivatun tomaatin puolikasta 1 dl oliiveja 1 prk artisokkia (170 g) kourallinen rucolaa kastike: 1 pieni punasipuli 1 valkosipulinkynsi tai 2 tl Rajamäen Luomu Liquid Valkosipulia 3/4 dl oliiviöljyä 3 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa ½ sitruunan mehu 2 tl Rajamäen […]

Lue lisää …

Kurpitsacarbonara

½ myskikurpitsa 400 g spagettia 170 g pekonia 1 sipuli 2 rkl öljyä 1 rkl Rajamäen Liquid Valkosipulia 1 tl kuivattua timjamia 1 kananmuna ½-1 dl pastan keitinvettä suolaa ja mustapippuria parmesaania tuoretta basilikaa   Halkaise myskikurpitsa ja poista siemenet lusikan avulla. Voit paahtaa kerralla molemmat puolet ja käyttää toisen puolikkaan muuhun kokkailuun. Laita myskikurpitsat […]

Lue lisää …

Kukkakaali kung pao

1 iso kukkakaali 2 rkl maizenaa 2 rkl riisiviinietikkaa 2 rkl soijakastiketta 2 rkl rypsiöljyä   kastike: 3 valkosipulinkynttä tai 1 rkl Rajamäen Luomu Liquid Valkosipulia ½ dl soijakastiketta 3 rkl hoisin-kastiketta 2 rkl vaahterasiirappia 1 rkl seesamiöljyä 1 rkl Rajamäen Liquid Inkivääriä   lisäksi: 4 kevätsipulia ½ tl chilihiutaleita 2 rkl suolapähkinöitä rouhittuna tarjoiluun […]

Lue lisää …

Kalatacot & mansikkasalsa

600 g kirjolohifileetä suolaa ja valkopippuria 2 ½ dl vehnäjauhoja 1 dl pankojauhoja tai korppujauhoja 3 ½ dl vissyä 1 tl juustokuminaa 1 tl valkosipulijauhetta 1 tl chilijauhetta 1 tl suolaa rypsiöljyä kaalisalaatti: ¼ varhais- tai keräkaalia (n. 200 g) 1 porkkana 2 rkl korianteria hienonnettuna 1 limen kuori ja mehu suolaa mansikkasalsa: 250 g […]

Lue lisää …

Grillatut kanavartaat tomaattisalaatin ja valkosipuli-jogurttikastikkeen kanssa

Kanavartaat: 600 g broilerin fileetä 1 dl turkkilaista jogurttia 2 rkl oliiviöljyä 2 rkl sitruunamehua 1 rkl Rajamäen Omenaviinietikkaa 2 tl Rajamäen Liquid Oreganoa 1 tl suolaa ½ tl mustapippuria varrastikkuja   Tomaattisalaatti: 1 pieni punasipuli 5 tomaattia (n. 600 g) ½ dl lehtipersiljaa ja/tai basilikaa hienonnettuna 2 rkl oliiviöljyä 1 rkl Rajamäen Omenaviinietikkaa suolaa […]

Lue lisää …

Rajamäen mausteöljy

1. Sekoita haluamasi Rajamäen Luomu Liquid -mauste oliiviöljyyn oman makusi mukaan. Voit käyttää myös rypsi- tai muita kasvis- ja ruokaöljyä. 2. Käytä esimerkiksi. salaattien maustamiseen, keittojen ja ruoka-annosten koristeluun ja viimeistelyyn, marinointiin ja kastikkeiden […]

Lue lisää …