Ainekset 1 dl Puolukoita 0,5 dl Rajamäen Pikkelöintiliemi 0,5 dl Vesi Valmistusohje Laita puolukat suljettavaan purkkiin. Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi keskenään. Kaada liemiseos puolukoiden päälle, niin että puolukat ovat nesteen peitossa. Sulje kansi ja anna pikkelöityä valolta suojassa ja viileässä paikassa (max +10°C). Puolukat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua. Säilyvyys viileässä noin 3 kuukautta. […]
Lue lisää …
Ammattikeittiöiden suosikkituote nyt kätevässä kuluttajapakkauksessa! Lisää liemen sekaan vain vesi ja pikkelöi kasviksista herkullisia lisukkeita. Tuote soveltuu kasviksille, kaloille, sienille, lihoille ja marjoille. Mausta mielesi mukaan esimerkiksi Rajamäen Luomu Liquid -mausteilla. TUOTETIEDOT Etikkahappopitoisuus on 3,3 % Säilytys: Säilytetään suoralta auringonvalolta suojattuna huoneenlämmössä. Säilytettävä pystyasennossa. Ravintosisältö / 100g Ravintosisältö/ 100 g: Energia 1015 kJ/239 kcalRasva 0 […]
Lue lisää …
Ainekset 6 kpl Punasipulia 2,5 dl Rajamäen Pikkelöintilientä TAI itsetehtyä 1-2-3-pikkelöintilientä 2,5 dl Vettä 1 rkl Suolaa Valmistusohje Pese ja kuori sipulit. Leikkaa sipulit haluamaasi muotoon. Huomaa, että mitä paksumpia palat ovat, sitä kauemmin maustuminen kestää. Laita sipulit suljettavaan purkkiin. Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi keskenään. Lisää muut ainekset suljettavaan purkkiin ja kaada liemiseos päälle, […]
Lue lisää …
Ainekset 1 kpl Kukkakaali 1 dl Hunajaa 2,5 dl Rajamäen Pikkelöintiliemi 2,5 dl Vesi 1 rkl Suola Valmistusohje Huuhtele kukkakaali ja irrottele nuput varresta. Pilko varsi nuppujen kokoisiksi paloiksi. Laita kukkakaalin palat suljettavaan purkkiin. Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi keskenään. Lisää muut ainekset suljettavaan purkkiin ja kaada liemiseos päälle, niin että kaikki tuotteet ovat nesteen […]
Lue lisää …
Ainekset 400 g Keltaista porkkanaa 400 g Oranssia porkkanaa 2,5 dl Rajamäen Pikkelöintiliemi 2,5 dl Vesi 1 rkl Suola 3 kpl Kanelitanko 3 kpl Laakerinlehti Valmistusohje Pese ja kuori porkkanat. Leikkaa porkkanat haluamaasi muotoon. Huomaa, että mitä paksumpia palat ovat sitä kauemmin maustuminen kestää. Laita porkkanapalat suljettavaan purkkiin. Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi keskenään. Lisää […]
Lue lisää …
Ainekset 200 g Inkivääriä 1 dl Rajamäen Pikkelöintilientä 1 dl Vettä 1 tl Suolaa Valmistusohje Kuori inkivääri ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Kiehauta inkiväärejä noin 15 min reilussa vedessä. Valuta kiehautetut inkiväärit siivilässä ja laita inkivääriviipaleet purkkiin. Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi, vesi ja suola. Kaada seos viipaleiden päälle, niin että ne peittyvät kokonaan nesteeseen. Anna inkiväärien […]
Lue lisää …
Chilikastike 200 g punaisia paprikoita 200 g punaisia chilejä 5 valkosipulinkynttä 1 rkl tomaattipyreetä 1 dl Rajamäen väkiviinaetikkaa 1 dl fariinisokeria 1,5 tl suolaa tilkka öljyä 1 tl Rajamäen Liquid Chiliä lisäpotkua kaipaaville Uppomuna 4 huoneenlämpöistä kananmunaa 0,5 dl Rajamäen väkiviinaetikkaa 1 l vettä lisäksi tarvitset kahvikuppeja ja reikäkauhan Lisäksi: 4 paahtoleipää voita persiljaa mustapippuria […]
Lue lisää …
800 g Kanansiipiä 2 rkl Seesamin siemeniä BBQ-kastike: 2 dl Kikkoman Poke-kastiketta 1 rkl Rajamäen Luomu Liquid Inkivääriä 3 rkl Rajamäen Väkiviinaetikkaa 0,5 dl Lanfranchi Seesamöljyä Marinoi siivet BBQ-kastikkeella (säästä puolet kastikkeesta ruokailuun). Anna marinoitua jääkaapissa 2 tuntia. Asettele siivet nahkapuoli ylöspäin leivinpaperilla peitetylle paistopellille. Ripottele seesamin siemenet siipien pinnalle Esilämmitä uuni 200°C. Paista noin […]
Lue lisää …
Kurpitsapikkelin valmistusaika 24 h 1 kg peruna-sipulisekoitusta 200 g vegaanista kebabia, esim. Vöner 1 tl suolaa ½ tl mustapippuria 4 dl kaurakermaa ruohosipulia Kurpitsapikkeli: 500 g kurpitsaa 4 dl vettä 1 dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa 1 dl sokeria 6 neilikkaa 1 kanelitanko Sekoita peruna-sipulisekoitus, vegaaninen kebab, suola, mustapippuri ja kaurakerma keskenään. Siirrä seos uunivuokaan ja paista […]
Lue lisää …